Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 12:02

9
اسفند
مرغ مدیترانه‌ای

مرغ مدیترانه‌ای

پياز، سير، روغن زيتون، آب ليموترش، گشنيز، جعفرى، زنجفيل، نمك، فلفل، زردچوبه و دارچين را میکس کنید و در قابلمة مناسبی بریزید. آن‌گاه ران مرغ‌ را به آن اضافه کنید و اجازه بدهید با حرارت ملایم بپزد. سپس زیتون‌ها را بیفزائید

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

پياز ..................    ١ عدد

سير................. ٢ حبه

روغن زيتون................  ٢ قاشق سوپخورى

آب ليمو ترش..............  از یک ١ عددلیمو

گشنيز و جعفرى ..................هركدام ٢ قاشق سوپخورى

پودرزنجفيل................  ١ قاشق چايخورى

نمک و فلفل سياه ....................... ١ قاشق چايخورى

زردچوبه .................. ١ قاشق چايخورى

دارچين.................  ١ قاشق چايخورى

ران مرغ ..................... 3 عدد

زيتون......................دو سوم پيمانه

 بیشتربخوانید:

دستور پخت کوکو با طعم متفاوت برنجی

 

 

روش تهیه

پياز، سير، روغن زيتون، آب ليموترش، گشنيز، جعفرى، زنجفيل، نمك، فلفل، زردچوبه و دارچين را  میکس کنید و در قابلمة مناسبی بریزید. آن‌گاه ران مرغ‌ را به آن اضافه کنید و  اجازه بدهید با حرارت ملایم بپزد. سپس زیتون‌ها را بیفزائید و از روی حرارت بردارید و برای پذیرائی در ظرف مناسبی قرار دهید.

 بیشتربخوانید:

برچسب ها: آموزش آشپزی، طرز تهیه مرغ، مرغ مدیترانه‌ای، طرز تهیه مرغ مدیترانه‌ای تعداد بازديد: 193 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز