Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 13:47

12
اسفند
قیمه نثار

قیمه نثار

پیازها را به صورت نگینی خرد کرده و تفت دهید تا طلائی شود. گوشت را به صورت مکعبی متوسط خرد کرده و با پیاز مخلوط کنید، بعد از کمی تفت دادن، زردچوبه و رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید.

مواد لازم

برنج........................1 کیلوگرم

پیاز......................نیم کیلوگرم

روغن.................به مقدار لازم

گوشت.................750 گرم

زردچوبه .............. به مقدار لازم

رب گوجه‌فرنگی............... 2 قاشق سوپخوری

محلول زعفران.....................به مقدار لازم

گلاب................... 1 قاشق سوپخوری

نمک................... به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه آش کارده غذای محلی شیراز

طرز تهیه خورش پسته ؛ مقوی و خوشمزه

 

 

مواد لازم برای تزئین:

زرشک....................200 گرم

شکر.................1 قاشق سوپخوری

کره..................... 50 گرم

خلال پسته..................... 100 گرم

خلال بادام...................... 100 گرم

بیشتربخوانید:

30 راز خوشمزه شدن خورش قیمه مجلسی

 

 

روش‌تهیه

برنج را خیس کرده و بعد از 3 ساعت آبکش کرده و دم کنید.

پیازها را به صورت نگینی خرد کرده و تفت دهید تا طلائی شود. گوشت را به صورت مکعبی متوسط خرد کرده و با پیاز مخلوط کنید، بعد از کمی تفت دادن، زردچوبه و رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید. دو قاشق سوپخوری محلول زعفران، یک قاشق گلاب و مقداری نمک نیز اضافه کرده و همراه با یک لیتر آب روی  شعله‌ی ملایم بپزید.

زرشک را به همراه یک قاشق شکر و 50 گرم کره تفت دهید، سپس خلال پسته و بادام را به آن اضافه کرده و به اندازه‌ای که بوی خامی خلال‌ها از بین برود، تفت دهید. بعد از آماده شدن مواد، نیمی از برنج را در دیس کشیده و مواد خورشت را بریزید. مجدداً روی آن برنج ریخته و روی غذا را با زرشک و خلال‌های از پیش آماده شده تزئین کنید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: غذای سنتی، خورش قیمه، قیمه نثار، طرز تهیه قیمه نثار تعداد بازديد: 332 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز