مواد لازم
برنج........................1 کیلوگرم
پیاز......................نیم کیلوگرم
روغن.................به مقدار لازم
گوشت.................750 گرم
زردچوبه .............. به مقدار لازم
رب گوجهفرنگی............... 2 قاشق سوپخوری
محلول زعفران.....................به مقدار لازم
گلاب................... 1 قاشق سوپخوری
نمک................... به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه آش کارده غذای محلی شیراز
طرز تهیه خورش پسته ؛ مقوی و خوشمزه
مواد لازم برای تزئین:
زرشک....................200 گرم
شکر.................1 قاشق سوپخوری
کره..................... 50 گرم
خلال پسته..................... 100 گرم
خلال بادام...................... 100 گرم
بیشتربخوانید:
30 راز خوشمزه شدن خورش قیمه مجلسی
روشتهیه
برنج را خیس کرده و بعد از 3 ساعت آبکش کرده و دم کنید.
پیازها را به صورت نگینی خرد کرده و تفت دهید تا طلائی شود. گوشت را به صورت مکعبی متوسط خرد کرده و با پیاز مخلوط کنید، بعد از کمی تفت دادن، زردچوبه و رب گوجهفرنگی را اضافه کنید. دو قاشق سوپخوری محلول زعفران، یک قاشق گلاب و مقداری نمک نیز اضافه کرده و همراه با یک لیتر آب روی شعلهی ملایم بپزید.
زرشک را به همراه یک قاشق شکر و 50 گرم کره تفت دهید، سپس خلال پسته و بادام را به آن اضافه کرده و به اندازهای که بوی خامی خلالها از بین برود، تفت دهید. بعد از آماده شدن مواد، نیمی از برنج را در دیس کشیده و مواد خورشت را بریزید. مجدداً روی آن برنج ریخته و روی غذا را با زرشک و خلالهای از پیش آماده شده تزئین کنید.