مواد لازم برای 6 تا 8 نفر
مرغ......................4 تكه
پياز..............................1 عدد
نمك و فلفل......................به ميزان لازم
سيب......................1 تا 2 عدد
به.......................1 عدد
سيبزميني........................1 عدد
برنج باسماتي............................1 پيمانه(يا 2 پيمانه ايراني)
آب مرغ...........................به مقدار لازم، برای تهیه کته
زعفران................ مقداري
روغن حيواني.....................به ميزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه پای مرغ پنیری خوشمزه
بال مرغ عسلی با سویاسس
روشتهیه
مرغ را با پياز، نمك و فلفل بپزيد تا كمي آب داشته باشد. استخوانهاي مرغ را بگيريد. سيب، به و سيبزميني را پوست بگيريد و يا به را با پوست به شكل دلخواه خرد كنيد. برنج را با آب مرغ و كمي آب و نمك به صورت كته بپزيد. قبل از دم كشيدن كته، ته يك قابلمه را چرب كنيد و سيب، به و سيبزميني خرد شده را را کف آن بچینید. مقداري از كته دم نكشيده را با كمي زعفران مخلوط کرده و روي به، سيب و سيبزميني بريزيد. بقيهي كته و مرغ را روي آن بريزيد و با قاشق برنج را فشار دهيد و بگذاريد تا برنج دم بكشد. سپس آن را در ظرف سرو برگردانده، روی آن کمی روغن حیوانی داده و سرو كنيد.