Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:13

24
بهمن
پلو مرغ طالقان

پلو مرغ طالقان

مرغ را با پياز، نمك و فلفل بپزيد تا كمي آب داشته باشد. استخوان‌هاي مرغ را بگيريد. سيب، به و سيب‌زميني را پوست بگيريد و يا به را با پوست به شكل دلخواه خرد كنيد. برنج را با آب مرغ و كمي آب و نمك به صورت كته بپزيد.

مواد لازم برای 6 تا 8  نفر

مرغ......................4 تكه

پياز..............................1 عدد

نمك و فلفل......................به ميزان لازم

سيب......................1 تا 2 عدد

به.......................1 عدد

سيب‌زميني........................1 عدد

برنج باسماتي............................1 پيمانه(يا 2 پيمانه ايراني)

آب مرغ...........................به مقدار لازم، برای تهیه کته

زعفران................ مقداري

روغن حيواني.....................به ميزان لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه پای مرغ پنیری خوشمزه

بال مرغ عسلی با سویاسس

 

 

 

روش‌تهیه

مرغ را با پياز، نمك و فلفل بپزيد تا كمي آب داشته باشد. استخوان‌هاي مرغ را بگيريد. سيب، به و سيب‌زميني را پوست بگيريد و يا به را با پوست به شكل دلخواه خرد كنيد. برنج را با آب مرغ و كمي آب و نمك به صورت كته بپزيد. قبل از دم كشيدن كته، ته يك قابلمه را چرب كنيد و سيب، به و سيب‌زميني خرد شده را را کف آن بچینید. مقداري از كته دم نكشيده را با كمي زعفران مخلوط کرده و روي به، سيب و سيب‌زميني بريزيد. بقيه‌ي كته و مرغ را روي آن بريزيد و با قاشق برنج را فشار دهيد و بگذاريد تا برنج دم بكشد. سپس آن را در ظرف سرو برگردانده، روی آن کمی روغن حیوانی داده و سرو كنيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، آشپزی آسان، غذای رژیمی، غذای فوری، طرز تهیه مرغ، غذای محلی تعداد بازديد: 239 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز