مواد لازم
ارزن.........................500 گرم
لوبیا چینی، عدس، ماش، نخود..........................از هر کدام یکدوم پیمانه، خیس شده
پیازداغ.............................یک قاشق سوپخوری
زردچوبه.........................به مقدار لازم
گوجهفرنگی........................2 عدد
سيبزميني.................................2 عدد
رب گوجهفرنگی...................2 قاشق سوپخوری
روغن، نمک، فلفل....................بهمیزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه مرصع پلو مجلسی + با مرغ یا گوشت
روشتهیه
ارزن را به آرامی در هاون و یا وسیلهی مشابه ديگر بسابید تا پوست آن کنده شود و در یک سینی پیش بزنید تا پوست آن جدا شود. در دو کاسه آب ريخته و ارزن را مانند خاکشیر در دو کاسه، چند بار بشویید تا سنگ و شن آن تهنشین شود و ته کاسه را دور بریزید. حبوبات خیس کرده را پخته و همراه با پیازداغ، زردچوبه، گوجهفرنگی پوست كندهي رنده شده، سیبزمینی نگینی خرد شده، ارزن، رب، روغن، نمک و فلفل مخلوط كرده و با مقداری آب (3 تا 4 لیوان) مانند کته پخته و دم کنید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه پای مرغ پنیری خوشمزه
نکته:
پیش کشیدن: حبوبات و یا برنج را در یک سینی با دو دست به هوا آرام آرام پرتاب میکنند تا پوست آن که سبکتر است به جلوی سینی میرود و با فوت یا دست آن را از سینی خارج میکنند.