Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 16 مهر 1401 - 01:31

22
بهمن
ارزن پلو

ارزن پلو

ارزن را به آرامی در هاون و یا وسیله‌ی مشابه ديگر بسابید تا پوست آن کنده شود و در یک سینی پیش بزنید تا پوست آن جدا شود. در دو کاسه آب ريخته و ارزن را مانند خاکشیر در دو کاسه، چند بار بشویید

مواد لازم

ارزن.........................500 گرم

لوبیا چینی، عدس، ماش، نخود..........................از هر کدام یک‌دوم پیمانه، خیس شده

پیازداغ.............................یک قاشق سوپخوری

زردچوبه.........................به مقدار لازم

گوجه‌فرنگی........................2 عدد

سيب‌زميني.................................2 عدد

رب گوجه‌فرنگی...................2 قاشق سوپخوری

روغن، نمک، فلفل....................به‌میزان لازم

  بیشتربخوانید:

طرز تهیه مرصع پلو مجلسی + با مرغ یا گوشت

 

 

روش‌تهیه

ارزن را به آرامی در هاون و یا وسیله‌ی مشابه ديگر بسابید تا پوست آن کنده شود و در یک سینی پیش بزنید تا پوست آن جدا شود. در دو کاسه آب ريخته و ارزن را مانند خاکشیر در دو کاسه، چند بار بشویید تا سنگ و شن آن ته‌نشین شود و ته کاسه را دور بریزید. حبوبات خیس کرده را پخته و همراه با پیازداغ، زردچوبه، گوجه‌فرنگی پوست كنده‌ي رنده شده، سیب‌زمینی نگینی خرد شده، ارزن، رب، روغن، نمک و فلفل مخلوط كرده و با مقداری آب (3 تا 4 لیوان) مانند کته پخته و دم کنید.

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه پای مرغ پنیری خوشمزه

 

 

نکته:

پیش کشیدن: حبوبات و یا برنج را در یک سینی با دو دست به هوا آرام آرام پرتاب می‌کنند تا پوست  آن که سبک‌تر است به جلوی سینی می‌رود و با فوت یا دست آن را از سینی خارج می‌کنند.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، غذای رژیمی، غذای گیاهی، طرزتهیه تعداد بازديد: 136 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز