Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 18:26

16
بهمن
کوفته سبزی شیرازی + طرز تهیه

کوفته سبزی شیرازی + طرز تهیه

در انتهای پخت مقدار کمی از آب آن باقی می‌ ماند که به صورت سس روی کوفته‌ ها بریزید. در ظرف را نبندید تا کوفته‌ ها باز نشود

مواد لازم برای تهیه کوفته سبزی شیرازی

​سبزی ( شامل، تره گشنیز، جعفری،ترخون،مرزه و شوید) : به مقدار لازم

برنج : 300 گر م

لپه : یک فنجان

گوشت چرخ کرده : 150 گرم

پیاز سرخ شده : 4 تا 5 قاشق غذاخوری

کشمش سرخ شده : 5 قاشق غذاخوری

گردوی خرد شده : 5 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زرد چوبه و آب : به اندازه لازم.

 بیشتربخوانید:

کوفته مرغ




تهیه کوفته سبزی شیرازی

برنج و لپه را از قبل خیس کنید.

سبزی‌ها را بشویید و خرد کنید.

بعد از چهار ساعت برنج و لپه را در صافی ریخته و بگذارید آب آنها کاملا گرفته شود.

گوشت چرخ کرده را با برنج و لپه و سبزی، در مخلوط کن بریزید تا خوب مخلوط شده و بعد نمک و فلفل و زرد چوبه را اضافه کنید و آن را ورز دهید تا چسبندگی پیدا کند.

از مواد کوفته به اندازه یک پرتقال بر دارید و از پیاز و کشمش سرخ شده و گردو میان کوفته بگذارید و دوباره آن را به‌صورت گلوله توپی در آورید.

طوری که مواد داخل کوفته کاملا پوشیده شده باشد.

در یک قابلمه هفت تا هشت لیوان آب بریزید و آن را روی حرارت بگذارید.

مقداری از پیاز سرخ شده و سبزی خرد شده را ​ همراه نمک و فلفل به آب جوش اضافه کنید و بعد کوفته‌های آماده را در آن بیندازید.

حرارت را زیاد کنید که در این مرحله از جوش نیفتد.

در انتهای پخت مقدار کمی از آب آن باقی می‌ماند که به صورت سس روی کوفته‌ها بریزید.در ظرف را نبندید تا کوفته‌ها باز نشود. بعد از پختن، کوفته‌ها را در ظرف مناسبی بگذارید و اطراف آنها را با مقداری سبزی خرد شده و زیتون تزئین کنید و سر سفره ببرید.

بیشتربخوانید:

برچسب ها: غذای سنتی، کوفته، آموزش آشپزی، کوفته سبزی شیرازی تعداد بازديد: 216 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز