Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 11 اردیبهشت 1403 - 13:16

8
بهمن
فریتاتای کدو حلوائی

فریتاتای کدو حلوائی

کدو حلوائی را با یک‌سوم پیمانه آب بخارپز کنید. آن‌گاه سیب‌زمینی را با قدری آب و نمک به مدت 5-8 دقیقه بپزید. حالا در کاسة مناسبی کدو، سیب‌زمینی، اسفناج، پنیر‌ها، نمک و فلفل را مخلوط کنید و تخم‌مرغ را نیز بیفزائید

مواد لازم برای 6-8 نفر

کدو حلوائی(مکعبی خرد کرده).......................600-700 گرم

سیب‌زمینی (مکعبی خرد کرده )   .....................300 گرم

برگ تازه اسفناج (خرد کرده)  ........................ 150 گرم

پنیر فتا خرد کرده................... 200 گرم

پنیر موزارلا رنده‌کرده دالیا.................... 90 گرم

نمک و فلفل..................... به میزان لازم

تخم‌مرغ همزده................... 8 عدد

روغن زیتون................... 3 قاشق سوپخوری

پیاز قرمز خرد کرده  ................. 1 عدد متوسط

 بیشتربخوانید:

سوپ تره فرنگی + طرز تهیه

لقمه‌های براکلی، مرغ و سیب‌زمینی

 

 

روش‌تهیه

کدو حلوائی را با یک‌سوم پیمانه آب بخارپز کنید. آن‌گاه سیب‌زمینی را با قدری آب و نمک به مدت 5-8 دقیقه بپزید. حالا در کاسة مناسبی کدو، سیب‌زمینی، اسفناج، پنیر‌ها، نمک و فلفل را مخلوط کنید و تخم‌مرغ را نیز بیفزائید و به آرامی هم بزنید. سپس ظرف مناسب چهارگوشی را به ابعاد 20×20 با کاغذ مومی چربکرده بپوشانید و سطح آن را با روغن چرب کنید. اینک مواد فراهم کرده را در آن بریزید. سپس پیاز را در باقیمانده روغن دو دقیقه تفت دهید و روی سطح مواد بریزید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجة ‌سانتیگراد در طبقه وسط به مدت تقریبی 30-45 دقیقه بپزید. تا سطح آن طلائی شود.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: فریتاتا، دسر، طرز تهیه فریتاتا، فریتاتای کدو حلوائی تعداد بازديد: 171 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز