مواد لازم برای 6-8 نفر
کدو حلوائی(مکعبی خرد کرده).......................600-700 گرم
سیبزمینی (مکعبی خرد کرده ) .....................300 گرم
برگ تازه اسفناج (خرد کرده) ........................ 150 گرم
پنیر فتا خرد کرده................... 200 گرم
پنیر موزارلا رندهکرده دالیا.................... 90 گرم
نمک و فلفل..................... به میزان لازم
تخممرغ همزده................... 8 عدد
روغن زیتون................... 3 قاشق سوپخوری
پیاز قرمز خرد کرده ................. 1 عدد متوسط
بیشتربخوانید:
سوپ تره فرنگی + طرز تهیه
لقمههای براکلی، مرغ و سیبزمینی
روشتهیه
کدو حلوائی را با یکسوم پیمانه آب بخارپز کنید. آنگاه سیبزمینی را با قدری آب و نمک به مدت 5-8 دقیقه بپزید. حالا در کاسة مناسبی کدو، سیبزمینی، اسفناج، پنیرها، نمک و فلفل را مخلوط کنید و تخممرغ را نیز بیفزائید و به آرامی هم بزنید. سپس ظرف مناسب چهارگوشی را به ابعاد 20×20 با کاغذ مومی چربکرده بپوشانید و سطح آن را با روغن چرب کنید. اینک مواد فراهم کرده را در آن بریزید. سپس پیاز را در باقیمانده روغن دو دقیقه تفت دهید و روی سطح مواد بریزید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجة سانتیگراد در طبقه وسط به مدت تقریبی 30-45 دقیقه بپزید. تا سطح آن طلائی شود.