Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 06:51

5
بهمن
کوفته برنج(آرانچینی)

کوفته برنج(آرانچینی)

پیاز، سیر و قدری روغن را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید، پیوسته هم بزنید تا پیاز سبک و طلایی شود. آن‌گاه آب مرغ را بیفزائید تا بجوش آید. حالا برنج را اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید

مواد لازم برای 4-6 نفر

پیاز (ریز خرد کرده) ...................1 عدد درشت

سیر (ریز خرد کرده).......................  ٢ حبه

روغن سرخ‌کردنی..................... به میزان لازم

آب مرغ مخلوط شده با.....................750 میلی‌لیتر آب گرم

 برنج ريزوتو........................ ٣٠٠ گرم

پنیر پارمسان رنده کرده..................... نصف پيمانه

 تخم مرغ .......................... 4 عدد

جعفري (ریز خرد کرده)........................ ٥٠ گرم

نمک و فلفل ...................به میزان لازم

پنیر موزارلا رنده کرده دالیا........................100 گرم

آرد سوخاري................... ٢ پيمانه 

  بیشتربخوانید:

طرز تهیه سوپ تمبر هندی

 

 

مواد لازم برای تهیه سس آرابیتا:

پیاز ریز خرد کرده  ........................ 1 عدد متوسط

سیر له کرده........................ 3 حبه

روغن زیتون...................... 4 قاشق سوپخوری

رب گوجه‌فرنگی.................... 1 قاشق سوپخوری

گوجه‌فرنگی......................... 3 عدد

نمک و فلفل چیلی....................... به میزان لازم

اورگانو یا ریحان....................... 1 قاشق سوپخوری

 بیشتربخوانید:

کوفته مرغ

 

 

 

روش‌تهیه

پیاز، سیر و قدری روغن را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید، پیوسته هم بزنید تا پیاز سبک و طلایی شود. آن‌گاه آب مرغ را بیفزائید تا بجوش آید. حالا برنج را اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید و با حرارت ملایم دم کنید تا برنج پخته شود ولی له نشود.

سپس پنیر پارمسان را اضافه کنید و مخلوط نمائید. آن‌گاه مخلوط فراهم کرده را کنار بگذارید تا کاملا سرد شود. اینک دو عدد تخم‌مرغ، جعفری، نمک و فلفل را اضافه کنید و با دست کاملا مخلوط نمائید تا چسبندگی ایجاد شود. حالا هر بار به اندازه یک گردو کوچک از مواد برداشته و در دست گرد کنید. سپس حفره‌ای در آن ایجاد کرده و یک حبه از پنیر را درون آن قرار دهید و دوباره گرد نمائید. همینطور ادامه دهید تا مواد تمام شود. اکنون دو عدد تخم‌مرغ باقیمانده را همزده کوفته‌ها را در تخم‌مرغ بزنید و در آرد سوخاری بغلتانید. حالا روغن را داغ کنید و کوفته‌ها را در روغن تفت دهید تا طلایی شود و با سس آرابیتا میل کنید.

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه ی اکبرجوجه؛ غذای سنتی مازندرانی

 

 

روش تهیه سس ارابیاتا:

پیاز، سیر و روغن را در تابة مناسبی روی حرارت تفت دهید تا نرم و سبک شود. آن‌گاه رب گوجه‌فرنگی و گوجه‌فرنگی خرد کرده را به همراه نمک و فلفل بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید.

حالا یک‌دوم پیمانه آب اضافه کنید تا گوجه‌فرنگی پخته و نرم شود. سپس ریحان یا اورگانو را اضافه کنید و تمام مواد را در مخلوط‌کن بریزید و میکس کنید تا سس صاف و یکدستی حاصل شود.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: کوفته، پنیر موزارلا، طرز تهیه کوفته، اورگانو، پنیر پارمسان تعداد بازديد: 201 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز