مواد لازم برای 4-6 نفر
پیاز (ریز خرد کرده) ...................1 عدد درشت
سیر (ریز خرد کرده)....................... ٢ حبه
روغن سرخکردنی..................... به میزان لازم
آب مرغ مخلوط شده با.....................750 میلیلیتر آب گرم
برنج ريزوتو........................ ٣٠٠ گرم
پنیر پارمسان رنده کرده..................... نصف پيمانه
تخم مرغ .......................... 4 عدد
جعفري (ریز خرد کرده)........................ ٥٠ گرم
نمک و فلفل ...................به میزان لازم
پنیر موزارلا رنده کرده دالیا........................100 گرم
آرد سوخاري................... ٢ پيمانه
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سوپ تمبر هندی
مواد لازم برای تهیه سس آرابیتا:
پیاز ریز خرد کرده ........................ 1 عدد متوسط
سیر له کرده........................ 3 حبه
روغن زیتون...................... 4 قاشق سوپخوری
رب گوجهفرنگی.................... 1 قاشق سوپخوری
گوجهفرنگی......................... 3 عدد
نمک و فلفل چیلی....................... به میزان لازم
اورگانو یا ریحان....................... 1 قاشق سوپخوری
بیشتربخوانید:
کوفته مرغ
روشتهیه
پیاز، سیر و قدری روغن را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید، پیوسته هم بزنید تا پیاز سبک و طلایی شود. آنگاه آب مرغ را بیفزائید تا بجوش آید. حالا برنج را اضافه کنید و پیوسته آن را هم بزنید و با حرارت ملایم دم کنید تا برنج پخته شود ولی له نشود.
سپس پنیر پارمسان را اضافه کنید و مخلوط نمائید. آنگاه مخلوط فراهم کرده را کنار بگذارید تا کاملا سرد شود. اینک دو عدد تخممرغ، جعفری، نمک و فلفل را اضافه کنید و با دست کاملا مخلوط نمائید تا چسبندگی ایجاد شود. حالا هر بار به اندازه یک گردو کوچک از مواد برداشته و در دست گرد کنید. سپس حفرهای در آن ایجاد کرده و یک حبه از پنیر را درون آن قرار دهید و دوباره گرد نمائید. همینطور ادامه دهید تا مواد تمام شود. اکنون دو عدد تخممرغ باقیمانده را همزده کوفتهها را در تخممرغ بزنید و در آرد سوخاری بغلتانید. حالا روغن را داغ کنید و کوفتهها را در روغن تفت دهید تا طلایی شود و با سس آرابیتا میل کنید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه ی اکبرجوجه؛ غذای سنتی مازندرانی
روش تهیه سس ارابیاتا:
پیاز، سیر و روغن را در تابة مناسبی روی حرارت تفت دهید تا نرم و سبک شود. آنگاه رب گوجهفرنگی و گوجهفرنگی خرد کرده را به همراه نمک و فلفل بیفزائید و 5 دقیقه تفت دهید.
حالا یکدوم پیمانه آب اضافه کنید تا گوجهفرنگی پخته و نرم شود. سپس ریحان یا اورگانو را اضافه کنید و تمام مواد را در مخلوطکن بریزید و میکس کنید تا سس صاف و یکدستی حاصل شود.
منبع : شور و شیرین