مواد لازم
ماش...........................1 پيمانه
پياز....................يك عدد
سيبزميني......................2 عدد
زردچوبه، نمك و فلفل...................به ميزان لازم
برنج.....................3 پيمانه
شويد....................2 دسته كوچك
روغن حيواني يا كره....................به ميزان لازم
بیشتربخوانید:
دمپختک شیرازی
روشتهیه
ماش را پخته و به آن آب سرد اضافه كنيد تا پوست آن گرفته شود و پوستها را دور بريزيد.
پياز را نگيني خرد نموده و سرخ كنيد. سيبزميني نگيني را اضافه کرده و كمي سرخ كنيد و به آن زردچوبه بزنيد. ماش را نیز به مواد اضافه كنيد. برنج و آب لازم را(بسته به نوع برنج) اضافه کرده و نمك و فلفل مواد را اندازه كنيد.
ظرف را روی حرارت قرار داده و بعد از جوش آمدن، شويد خرد شده و روغن حيواني يا كره را اضافه کرده و اجازه دهيد آب برنج تمام شود. سپس آن را دم کرده و بعد از آماده شدن، سرو كنيد.