Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:01

30
دی
دم‌پخت ماش

دم‌پخت ماش

ماش را پخته و به آن آب سرد اضافه كنيد تا پوست آن گرفته شود و پوست‌ها را دور بريزيد.

مواد لازم

ماش...........................1 پيمانه

پياز....................يك عدد

سيب‌زميني......................2 عدد

زردچوبه، نمك و فلفل...................به ميزان لازم

برنج.....................3 پيمانه

شويد....................2 دسته كوچك

روغن حيواني يا كره....................به ميزان لازم

 بیشتربخوانید:

دمپختک شیرازی

 

 

روش‌تهیه

ماش را پخته و به آن آب سرد اضافه كنيد تا پوست آن گرفته شود و پوست‌ها را دور بريزيد.

پياز را نگيني خرد نموده و سرخ كنيد. سيب‌زميني نگيني را اضافه کرده و كمي سرخ كنيد و به آن زردچوبه بزنيد. ماش را نیز به مواد اضافه كنيد. برنج و آب لازم را(بسته به نوع برنج) اضافه کرده و نمك و فلفل مواد را اندازه كنيد.

ظرف را روی حرارت قرار داده و بعد از جوش آمدن، شويد خرد شده و روغن حيواني يا كره را اضافه کرده و اجازه دهيد آب برنج تمام شود. سپس آن را دم کرده و بعد از آماده شدن، سرو كنيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: غذای سنتی، طرز تهیه، دمپختک تعداد بازديد: 783 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز