Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 8 خرداد 1401 - 12:24

24
دی
كباب ميگو با چاتني نعناع

كباب ميگو با چاتني نعناع

ابتدا قسمت سر ميگو را از بدن جدا كرده و پولك‌هاي ضخيم آن را هم برداريد، دم ميگو به همان صورت باقي بماند، سپس به وسيله‌ي كارد شكاف كم‌عمقي را در پشت ميگو ايجاد كرده و روده‌ي آن را خارج كنيد.

مواد لازم

ميگو.............................يك‌كيلوگرم

زنجبيل تازه(ساطوري شده).......................يك قاشق سوپخوري

سير پوره شده..................3 حبه

آب ليموترش تازه....................4 قاشق چايخوري

نمك...................به مقدار لازم

روغن آفتابگردان..................... يك‌چهارم پيمانه

محلول زعفران....................به ميزان لازم

فلفل سفيد تازه آسياب شده.....................تا 2 قاشق چايخوري

خامه‌ي تازه.................تا 150 گرم

كره..................تا يك‌سوم پيمانه

 

مواد لازم چاتني نعناع

برگ نعناع ریزخرد شده.........................دو سوم پيمانه

گشنيز ريز خرد شده....................دو سوم پيمانه

پياز كوچكيك‌عدد، خرد شده......................زنجبیلبه دلخواه

فلفل سبز تند...................يك تا 2 عدد

ماست...............تا يك‌دوم پيمانه

پودر انبه....................يك‌چهارم قاشق چايخوري

شكر.....................يك قاشق چايخوري

نمك و فلفل سياه تازه آسياب شده.......................به مقدار لازم

 

روش‌تهیه

ابتدا قسمت سر ميگو را از بدن جدا كرده و پولك‌هاي ضخيم آن را هم برداريد، دم ميگو به همان صورت باقي بماند، سپس به وسيله‌ي كارد شكاف كم‌عمقي را در پشت ميگو ايجاد كرده و روده‌ي آن را خارج كنيد. پس از شستن، قسمت برش داده شده را كمي عميق‌تر كنيد(تا نزديك به دم) بعد در صافي قرار دهيد. زنجبيل و سير پوره شده را با آب ليموترش، نمك و روغن آفتاب‌گردان مخلوط كرده و ميگوها را براي چند دقيقه در اين مايه بخوابانيد، سپس محلول زعفران و فلفل سفيد پودر شده را به خامه اضافه كرده، هم زده و اين مخلوط را به مايه‌ي مرينت اضافه كنيد و همه را با هم مخلوط نماييد و براي سه تا چهار ساعت در يخچال بگذاريد(با در بسته). سيني فر را با فويل پوشانده و روي فويل را هم چرب كنيد سپس ميگوها را از مايه‌ي مرينت خارج نموده و روي فويل قرار دهيد و سيني را در فر از پيش گرم شده با حرارت 190 تا 205 درجه‌ي سانتي‌گراد (375 تا 400 درجه‌ي فارنهايت)، براي 5 تا 10دقيقه بگذاريد. سيني را از فر خارج نموده و با كره‌ي آب شده روي ميگوها را پوشانده و مجدداً سيني را به فر برگردانده و براي 5 تا 7 دقيقه‌ي ديگر طبخ را ادامه دهيد. ميگوهاي كباب شده را در ظرف مورد نظر قرار داده و با چاشني ذيل سرو نماييد.

نكته: در صورت تمايل مي‌توانيد ميگوها را روي آتش ذغال به صورت سنتي كباب كنيد.

روش‌تهیه چاتني نعناع: نعناع، گشنيز، پياز، زنجبيل و فلفل سبز تند خرد شده را با هم در بلندر يا غذاساز بريزيد و مقداري از ماست را هم به آن اضافه كرده، دستگاه را روشن كنيد تا به صورت پوره درآيد، در كاسه‌اي ماست را با همزن دستی زده و ساير مواد را به آن اضافه كرده و با پوره‌ي فوق مخلوط کنید و با ميگوي كباب شده سرو نماييد.

نکته: چاتنی‌ها در واقع نوعی چاشتی رایج در آشپزی کشورهای جنوب آسیا و ترکیبی از انواع ادویه‌ها و سبزیجات می‌باشند. چاتنی انواع مختلفی داشته و به روش‌های متنوعی تهیه می‌شود.

تعداد بازديد: 83 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز