Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 18:29

26
دی
میتلف

میتلف

همه مواد را با گوشت چرخکرده مخلوط کنید. آن‌گاه زرده را بیفزائید و ورز دهید. سفیده را نیز بزنید تا پوک و سبک شود و به مخلوط فراهم کرده اضافه کنید و مجدداً ورز دهید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

پیاز سرخ کرده................ 5 قاشق سوپخوری

شیر................. 1 پیمانه

فلفل دلمه‌ای (ریز خرد کرده)..................  1 عدد

نمک و فلفل................. به میزان لازم

دارچین................ 1 قاشق چایخوری

جعفری ساطوری...................  2 قاشق سوپخوری

آرد سوخاری.................... 1 پیمانه

هویج (ریز خرد کرده)................. 1 عدد متوسط

گوشت چرخکرده.................. 1 کیلو

تخم‌مرغ................. 3 عدد

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه بستنی کیم خانگی؛ خوشمزه و پرطرفدار

 

 

روش تهیه

همه مواد را  با گوشت چرخکرده مخلوط کنید. آن‌گاه زرده را بیفزائید و ورز دهید. سفیده را نیز بزنید تا پوک و سبک شود و به مخلوط فراهم کرده اضافه کنید و مجدداً ورز دهید. اینک گوشت را در قالب لوف که کف آن را با کاغذ روغنی پوشانده‌اید قرار دهید، قدری بفشارید و رویش را با فویل بپوشانید. حالا میتلف را در فر گرم کرده با دمای 180 درجة سانتیگراد به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید.

 بیشتر بخوانید:

طرز تهیه لگیمات + شیرینی خوشمزه و پرطرفدار عربی

 

برچسب ها: دسر، آموزش آشپزی، میتلف، فینگرفود تعداد بازديد: 203 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز