Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 18:18

5
دی
قارچ کبابی شکم پر

قارچ کبابی شکم پر

روغن و پیاز را در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید تا نرم و سبک شود. آن‌گاه سیر و فلفل را اضافه کنید و مخلوط نمائید. حالا مواد را از روی حرارت برداشته، پنیر، جعفری، نمک و فلفل را بیفزائید و کنار بگذارید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

روغن زیتون.......................... 2 قاشق سوپخوری

پیاز ریز خرد کرده  ......................... 1 عدد کوچک

سیر له کرده ........................... 1حبه

فلفل چیلی خرد کرده.......................... 1عدد

پنیر چدار رنده کرده ...................50گرم

جعفری ریز خرد کرده........................ 2قاشق سوپخوری

نمک و فلفل.....................به میزان لازم

قارچ..........................6-8 عدد درشت

سیب‌زمینی پخته و پوره کرده........................ 1 عدد درشت

نخودفرنگی پخته و پوره کرده......................... 1پیمانه

کره آبکرده ....................... 2قاشق سوپخوری

خامه....................     2قاشق سوپخوری

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه لوبیا عروس با قارچ

 

 

 

طرز تهیه

روغن و پیاز را در تابة مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید تا نرم و سبک شود. آن‌گاه سیر و فلفل را اضافه کنید و مخلوط نمائید. حالا مواد را از روی حرارت برداشته، پنیر، جعفری، نمک و فلفل را بیفزائید و کنار بگذارید. سپس قارچ‌ها را در فر یا روی صفحة گریل کباب کنید و کنار بگذارید. اینک سیب‌زمینی، نخود، کره و خامه را نیز با هم مخلوط کنید و درون قارچ‌ها را ابتدا با مخلوط پنیری پر کرده و بعد با پوره سیب‌زمینی و نخود بیارائید و چند دقیقه در فر گریل کنید.

 

بیشتربخوانید:

طرز تهیه خوراک لوبیا کباب رشتی؛ صبحانه خوشمزه گیلانی‌

طرز تهیه پیراشکی روسی

طرز تهیه کوکو تره در فر یا ماهیتابه

 

برچسب ها: فست فود، قارچ، آموزش آشپزی، دلمه قارچ، قارچ شکم پر، طرز تهیه تعداد بازديد: 272 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز