Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:43

3
دی
بادمجان سياه با نخود

بادمجان سياه با نخود

بادمجان‌ها را با پوست و بدون اين‌كه دم آن را جدا كنيد، از طول به دو قسمت تقسيم كنيد. مقداري نمك روي آن‌ها پاشيده و صبر کنید تا آب اضافي آن خارج شود.

مواد لازم

بادمجان كوچك...................1 كيلو

نمك، فلفل قرمز...................به مقدار لازم

پياز....................1 عدد، خرد شده نگيني

گوشت....................250 گرم، چرخ‌كرده

پودر روغن.....................به مقدار لازم

فلفل بهار........................يك‌دوم قاشق چايخوري

پودر زيره.......................يك‌دوم قاشق چايخوري

دارچين...........................يك‌دوم قاشق چايخوري

پودر تخم‌گشنيز......................1 قاشق چايخوري

پودر فلفل قرمز......................يك‌دوم قاشق چايخوري

نخود...........................يك‌دوم پيمانه، آب‌پز

گوجه‌فرنگي.....................2 عدد، خرد کرده نگيني

سير...................2 تا 3 حبه، رنده شده

آب گوجه‌فرنگي...............2 پيمانه

رب گوجه  ........................1 قاشق غذاخوري

ليموترش تازه......................1 عدد

 بیشتربخوانید:

 

 

روش‌تهیه

بادمجان‌ها را با پوست و بدون اين‌كه دم آن را جدا كنيد، از طول به دو قسمت تقسيم كنيد. مقداري نمك روي آن‌ها پاشيده و صبر کنید تا آب اضافي آن خارج شود.

پياز و گوشت را با كمي روغن تفت دهيد. نمك، فلفل و ادويه دلخواه (شامل كمي زيره و دارچين و فلفل بهار) را اضافه كرده و پس از كمي تفت‌دادن از روي گاز برداريد. بادمجان‌ها را در روغن سرخ كرده، كنار بگذاريد. نخود و گوجه‌فرنگي¬ها را به گوشت اضافه كرده و هم بزنيد. تا كاملاً مخلوط شوند. بادمجان‌ها را در ظرف بچينيد.  با انگشت وسط بادمجان‌ها را گود كرده و داخل آن‌ها را با ماية گوشت و نخود پر كنيد. براي تهيه سس، سيررنده شده را در روغن تفت دهید، آب‌گوجه، رب‌گوجه، زيره، دارچين، فلفل قرمز، پودر تخم‌گشنيز، نمك و كمي فلفل را اضافه كرده و مخلوط را چند دقيقه بجوشانید.  اگر خيلي غليظ بود كمي آب اضافه كنيد.

سس را روي بادمجان‌ها بريزيد، سپس با فويل روي ظرف را پوشانده و چند سوراخ روي فويل ايجاد كنید،غذا را در فر با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد 20 تا 30 دقيقه قرار دهيد. قبل از سرو اين غذا آب ليموترش تازه روي آن بريزيد. اين غذا را مي‌توانيد با نان يا برنج سرو كنيد.

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه پنیر پیتزا در خانه + نکته مهم برای کشدار شدن پنیر

 

 

نكته:

1ـ مدت پخت تقريبي است اگر اين غذا را با برنج سرو مي‌كنيد كمي آب‌دارتر برداريد.

2ـ چنانچه از ماية گوشت اضافه مانده مي‌توانيد دور و اطراف بادمجان بريزيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: غذای سنتی، آموزش آشپزی، آموزش تصویری، ترفندهای آشپزی، طرز تهیه تعداد بازديد: 251 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز