Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:39

2
دی
رول مرغ سوخاری با سبزيجات

رول مرغ سوخاری با سبزيجات

كرفس و قدري روغن را در تابة مناسبي بريزيد و روي حرارت اجاق بگذاريد و پيوسته هم بزنيد تا كرفس نرم شود. آن‌گاه مرغ را بيفزائيد و تفت دهيد. حالا نخودفرنگي، هويج، سيب‌زميني، جوز، زنجفيل، نمك، فلفل و سير را بيفزائيد و تابه را از روي حرارت برداريد

مواد لازم برای 6-8 نفر

كرفس................. 30 گرم

روغن مايع.................. به ميزان لازم

مرغ چرخكرده........................ 150 گرم

نخود فرنگي پخته.................  50 گرم

هويج پخته.................  150 گرم

سيب‌زميني پخته و مكعبي خرد كرده..................150 گرم

جوز هندي رنده كرده ..................يك پينچ

پودر زنجفيل....................يك‌چهارم قاشق چايخوري

نمك و فلفل..................... به ميزان لازم

پودر سير................. يك‌چهارم قاشق چايخوري

تخم‌‌مرغ .......................4 عدد

آرد....................... 75 گرم

شير....................... 125 ميلي‌ليتر

پنير موزارلا رنده كرده ....................... 100 گرم

سفيدة تخم‌مرغ................... 3 عدد

آرد سوخاري......................به ميزان لازم

 بیشتربخوانید:

چگونه پودر سوخاری خانگی درست کنیم ؟

 

 

روش‌تهیه

كرفس و قدري روغن را در تابة مناسبي بريزيد و روي حرارت اجاق بگذاريد و پيوسته هم بزنيد تا كرفس نرم شود. آن‌گاه مرغ را بيفزائيد و تفت دهيد. حالا نخودفرنگي، هويج، سيب‌زميني، جوز، زنجفيل، نمك، فلفل و سير را بيفزائيد و تابه را از روي حرارت برداريد و كنار بگذاريد. سپس تخم‌مرغ، آرد و شير را مخلوط كنيد و از صافي عبور دهيد، ته تابة مناسبي را چرب كنيد و تابه را روي حرارت بگذاريد هر بار قدري از مايه را در تابه بريزيد و با حركت دست مواد را به تمام سطح تابه پخش كنيد، يك طرف كرپ كه پخته شد آن را زير و رو كنيد. به همين ترتيب كرپ‌ها را بپزيد. اينك پنير را با مواد فراهم كرده اضافه كنيد و هر بار روي هر كرپ قدري از مايه بريزيد و آن را رول كنيد. حالا روغن را در ظرف گودي بريزيد و روي حرارت اجاق بگذاريد تا داغ شود.

سپس هر بار رول‌ها را در سفيدة زده شده بزنيد و در آرد سوخاري بغلتانيد و در روغن داغ سرخ كنيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، مرغ سوخاری، طرز تهیه مرغ سوخاری تعداد بازديد: 344 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز