Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 00:45

1
دی
کتلت دسته‌دار

کتلت دسته‌دار

ابتدا گوشت را طبق دستور مرینت گوشت‌های قرمز (ارائه‌شده در دستور بیف استراگانف) به مدت یک تا سه روز مزه‌دار کرده و استراحت دهید. با چاقو گوشت روی دنده را به سمت پایین آورده و با بیفتک‌کوب بکوبید که به شکل کتلت درمی‌آید.

مواد لازم

دنده گوشت گوسفندی یا گوساله جوان ...................برای هر نفر 250 تا 300 گرم

آرد سوخاری، آرد سفید و تخم‌مرغ .....................به مقدار لازم

زعفران آب‌کرده......................1 قاشق چای‌خوری

روغن برای سرخ‌کردن..................... به مقدار لازم

 بیشتر بخوانید:

این کتلت ها را تا به حال نخورده‌اید!

کتلت گوشت ترد و لذیذ به روش اصیل

 

 

روش‌تهیه

ابتدا گوشت را طبق دستور مرینت گوشت‌های قرمز (ارائه‌شده در دستور بیف استراگانف) به مدت یک تا سه روز مزه‌دار کرده و استراحت دهید. با چاقو گوشت روی دنده را به سمت پایین آورده و با بیفتک‌کوب بکوبید که به شکل کتلت درمی‌آید. گوشت را ابتدا در آرد سفید، بعد در تخم‌مرغی که با زعفران مخلوط شده و سپس در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید و بعد روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود، در پایان با دورچین چهار نوع سبزی‌جات سرو نمایید.

نکته: هر دنده را طبق تصویر دو تایی برش بزنید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، کتلت، کتلت گوشت، کتلت مرغ، طرز تهیه، غذای نونی تعداد بازديد: 266 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز