مواد لازم برای 6 نفر
آب.............5/1 ليتر
پياز، ترهفرنگي.................1 عدد
كرفس............3 شاخه
هويج...............2 عدد
برگبو............1 عدد
ميخك.............1 عدد
سينه مرغ..............2 عدد
نمك..................يك و نيم قاشق چايخوري
بیشتربخوانید:
طرز تهیه املت دنور
مواد لازم براي سس
كره.................25 گرم
آرد سفيد..............30 گرم
آب مرغ................500 ميليليتر
كنسرو مارچوبه....................150 گرم
كنسرو قارچ.................150 گرم
آبليمو..................1 قاشق غذاخوري
شكر.................1 قاشق غذاخوري
زرده تخممرغ............2 عدد
خامه زده شده.................4 قاشق غذاخوري
نمك.....................مقداري
فلفل تازه آسياب شده .................مقداري
سس مگ..........................يمقداري
بیشتربخوانید:
سینه مرغ شکمپر با اسفناج + طرز تهیه
روشتهیه
آب را در قابلمهاي بجوشانيد. در اين فاصله سبزيجات را پاك كرده و خرد كنيد. مرغ را بشوييد و در قابلمه آبجوش بگذاريد. نمك اضافه كرده و دوباره آب را به جوش بياوريد و كف آن را بگيريد. سبزيجات را به مرغ اضافه كنيد و به مدت 60 دقيقه بگذاريد بپزد. مرغ را از آب درآورده و كنار بگذاريد تا خنك شود. آب مرغ را از صافي رد كرده و 500 ميليليتر آن را كنار بگذاريد. مرغ را از استخوان و پوست جدا كنيد و به تكههاي درشت خرد كنيد.
براي تهيه سس، كره را در قابلمهاي داغ كرده و آرد را به آن اضافه كنيد. كمي تفت دهيد تا طلايي شود، سپس آبمرغ را كمكم به آن اضافه كرده و هم بزنيد. مراقب باشيد آرد گلوله نشود. سس را به جوش آورده و دائم هم بزنيد. قارچ و مارچوبه را در صافي بريزيد تا آب آنها برود، سپس با گوشت مرغ به سس اضافه كنيد. مخلوط را دوباره به جوش آورده و بعد شكر و آبليمو را اضافه كنيد.
زرده تخممرغ و خامه را با هم بزنيد و كمكم به سس اضافه كنيد، ولي ديگر به جوش نياوريد. نمك و فلفل و سس مگي را اضافه كرده و با ماكاروني يا برنج سرو كنيد.