Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 01:53

23
آذر
آش بلغور

آش بلغور

بلغور گندم را به مدت 5 دقيقه در آب سرد خيس كنيد. سپس آب بلغور را خالي كنيد و آن را به آب در حال جوش اضافه كرده و هم بزنيد. آرد، سيرهاي درسته، گوشت، روغن و حبوباتي را كه از شب قبل خيس كرده‌ايد را هم اضافه كنيد.

مواد لازم برای 4 نفر

بلغور گندم..................3 پيمانه

آرد.........................2 قاشق سوپخوري

سير درسته....................2 الي 3 حبه

گوشت همراه با استخوان...................300 گرم

روغن................3 الي 4 قاشق سوپخوري

حبوبات.............2 پيمانه

سيرداغ.................1 قاشق سوپخوري

زعفران، فلفل قرمز،‌ نمك....................مقداري

بیشتر بخوانید:

آش گشنیز

 

 

 

روش‌تهیه

بلغور گندم را به مدت 5 دقيقه در آب سرد خيس كنيد. سپس آب بلغور را خالي كنيد و آن را به آب در حال جوش اضافه كرده و هم بزنيد. آرد، سيرهاي درسته، گوشت، روغن و حبوباتي را كه از شب قبل خيس كرده‌ايد را هم اضافه كنيد. آش را گاه گاهي هم بزنيد تا ته نگيرد و جا بيفتد. سپس سيرداغ، زعفران و فلفل قرمز را اضافه كنيد.

 بیشتر بخوانید:

ساج قاوورماسی + طرز تهیه

 

 

نكته:

فلفل را در ابتدا نيز مي‌توانيد اضافه كنيد.

استفاده از روغن حيواني بهتر است.

در صورتي كه بلغور گندم همراه با آرد باشد، مي‌توانيد آرد را حذف كنيد.

اين غذا در شهر بيرجند مركز استان خراسان جنوبي در مراسم اربعين و نيز 48 امام حسين(ع) كه در استان خراسان برگزار مي‌شود، طبخ مي‌گردد. در مقادير زياد و در ديگ‌هاي بزرگ، توسط مردان از شب تا صبح طبخ  و به عنوان نذر، صبح‌ها توزيع مي‌گردد.

اين غذا مربوط به آشپزخانه بيرجند است.

حبوبات شامل نخود، لوبيا چشم‌بلبلي، ‌عدس خيس خورده مي‌باشد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آش، انواع آش، آش بلغور، طرز تهیه آش بلغور تعداد بازديد: 235 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز