مواد لازم
پیاز خلالیشده................. 4 عدد
قارچ اسلایسشده..................... 500 گرم
آرد..................... 1 تا 2 قاشق سوپخوری
کره ...................50 گرم
شیر............... 2 پیمانه
خامه ...............100 گرم
روغن مایع ...............به مقدار لازم
زردچوبه، نمک و فلفل................... به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه خوراک گوجهفرنگی با ذرت
روشتهیه
پیازها را سرخ کنید تا طلایی شوند، قارچ را اضافه کرده و تفت دهید، سپس زردچوبه زده و آرد و کره را هم بیفزایید و تفت دهید، شیر را اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید تا غذا غلیظ شده و جا بیفتد. هنگام سرو خامه را افزوده و غذا را همراه با نان سرو نمایید.
نکته: در مناطق جنگلی از قارچهای خودرو برای این غذا استفاده میکنند.