مواد لازم
سير..................يك قاشق غذاخوري پر، خرد شده
آرد.....................3 قاشق غذاخوري
پياز داغ.................. يك تا 2 قاشق غذاخوري
آب......................به میزان لازم
قرهقروت...............به میزان لازم
طرز تهيهكشك جوش یا کاله جوش
پياز داغ.......................یکسوم پیمانه
مغز گردو.................یکدوم پیمانه
زردچوبه..................... یکدوم قاشق چایخوری سرخالی
نعنا داغ ..................2 قاشق سوپخوری
كشك............... سه چهارم تا یک پیمانه
سير داغ در صورت دلخواه...................... یک قاشق چایخوری
گردو........................براي تزيين
بیشتر بخوانید:
طرز تهیهی سمبوسهی گوشت خانگی
طرز تهیهی تاک پلو؛ غذای شاهرودی
روشتهیه
سير و آرد را تفت داده سپس پیازداغ و آب را بريزيد. قره قروت را نیز اضافه کرده و اجازه دهید تا جا بیفتد و نمک آن را اندازه کنید.
این غذا طبع خنكي دارد و بسيار مفيد است.
پیازداغ را در قابلمهای ریخته، مغز گردوی ریز خرد شده و زردچوبه را اضافه کرده و هم بزنید. نعنا داغ یا نعنای خشک را نیز افزوده، هم زده و به میزان لازم آب اضافه کنید و اجازه دهید تا بجوشد. پس از 15 الی 20 دقیقه کشک را اضافه و قبل از جوشیدن از روی حرارت بردارید.
بیشتر بخوانید:
ساج قاوورماسی + طرز تهیه
طرز تهیه مرغ پرتقالی مجلسی
مقدار مغز گردو را میتوانید کم یا زیاد کنید.
در صورت دلخواه میتوانید سیرداغ را هم اضافه کنید.
مناسب پاییز و زمستان است.