مواد لازم
پنیر کممبر....................... 1 عدد
آویشن .................یکدوم قاشق چایخوری
پودر سیر........................ یکچهارم قاشق چایخوری
پانکو یا آرد سوخاری.................... 80 گرم
تخم مرغ................... 1 تا 2 عدد
آرد ....................40 گرم
روغن برای سر خکردن................... به مقدار لازم
بادام هندی و بادام زمینی تست شده برای سرو................. به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
چگونه پودر سوخاری خانگی درست کنیم ؟
روشتهیه
ابتدا کممبر را به اندازه دلخواه به صورت مکعبی برش زده و در فریزر قرار دهید. در ظرفی پودر آویشن و پودر سیر را به پانکو یا آرد سوخاری افزوده و کنار بگذارید. تخممرغها را در ظرفی با چنگال بزنید تا یکدست شوند. آرد را نیز در بشقابی ریخته و کنار بگذارید. کممبرهای سرد شده را ابتدا در آرد زده و سپس در تخممرغ بغلتانید و در آخر در پودر سوخاری یا پانکو بزنید و در روغن داغ انداخته و سرخ کنید، در پایان با بادام هندی و بادامزمینی سرو نمایید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه چیکن برگر مکزیکی
نکته:
در صورت تمایل می توانید مرحله تخم مرغ و آرد سوخاری را دوبار انجام دهید تا لایه سوخاری روی پنیر بیش تر شود.
میتوانید پنیرها را پس از پوشش دادن با پانکو در ظرف دربسته در فریزر نگهداری کرده و در زمان مصرف آنها را سرخ کنید.