Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 04:13

8
آذر
کتلت ماهی به طریقه‌ی نروژی

کتلت ماهی به طریقه‌ی نروژی

ماهی را شسته، آب آن را گرفته و خشک کنید. قطعات ماهي را در یک ظرف گود به آب‌لیمو آغشته کرده و به مدت 10 دقیقه به همين صورت كنار بگذاريد. تره‌فرنگی‌ها را شسته، برگ‌های سبز آن را برای مصرف سوپ کنار گذاشته

مواد لازم

فیله ماهی تازه یا یخ زده.....................600 تا 700 گرم

پیاز متوسط...................یک عدد

تره‌فرنگی.......................3 تا 4 شاخه

تخم‌مرغ..................2 عدد

نشاسته سیب‌زمینی یا ذرت.....................یک قاشق غذاخوري

مارگارین.........................60 گرم

روغن مایع................3 قاشق غذاخوري، سرپر

آب‌لیمو...................به مقدار لازم

نمک و فلفل........................به میزان لازم

 بیشتر بخوانید:

این کتلت ها را تا به حال نخورده‌اید!

کتلت گوشت ترد و لذیذ به روش اصیل

 

 

روش‌تهیه

ماهی را شسته، آب آن را گرفته و خشک کنید. قطعات ماهي را در یک ظرف گود به آب‌لیمو آغشته کرده و به مدت 10 دقیقه به همين صورت كنار بگذاريد. تره‌فرنگی‌ها را شسته، برگ‌های سبز آن  را برای مصرف سوپ کنار گذاشته و قسمت‌های سفید آن را به حلقه‌های گرد کوچک ببرید.

ماهی را چرخ کرده و نشاسته سیب‌زمینی یا ذرت، تخم‌مرغ، نمک و فلفل را اضافه كرده و خوب مخلوط کنید. پیاز را پوست کنده و رنده كنيد و به مخلوط بالا اضافه کنید.

مارگارین را در یک تابه داغ کرده و از گوشت ماهی به اندازه‌ی نارنگی گلوله‌هایی برداشته و کمی پهن کنید و به مدت 10 دقیقه آن‌ها را سرخ کرده و کنار بگذارید.

تره‌فرنگی‌ها را نیز سرخ کرده و نمک و فلفل بزنید. در یک دیس مناسب کتلت ها را چیده و تره‌فرنگی‌ها را کنار آن دورچین كرده و با چند شاخه جعفری و لیموترش تزیین کنید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: کتلت ماهی تعداد بازديد: 157 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز