مواد لازم
گوشت قلم يا بياستخوان.................نيم كيلو
پياز متوسط.......................2 عدد، سرخ شده
نمك، زردچوبه، فلفل قرمز، فلفل سياه
به......................... مقدار لازم
سير.........................يك قاشق چايخوري، رنده شده
زنجبيل تازه..............................نصف قاشق چايخوري، رنده شده
اسفناج.............................يك كيلو
شبت..................250 گرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه آش سیرابی بسیار خوشمزه و مقوی
روشتهیه
گوشت را به تکههای درشت برش دهید. پياز را سرخ كرده قبل از آن که طلايي شود، زردچوبه، سير و زنجبيل را اضافه كرده كمي تفت دهيد. پس از آن گوشت را اضافه كنيد و بعد از هم زدن بگذاريد آب آن تبخیر شود. سپس گوشت را كمي تفت داده آب جوش را اضافه كرده بگذاريد تا بپزد پس از پختن گوشت اسفناج و شبت خرد شده را به آن اضافه كرده در قابلمه را بگذاريد تا اسفناج نيز بپزد پس از پختن اسفناج، فلفل، نمك اضافه كرده حرارت را كم كنيد تا خورش جا بيفتد. اکنون میتوانید خورش را در ظرف مناسبی سرو کنید. اين خورش همراه با نان و يا برنج خورده ميشود.
نكته:
پالك يعني اسفناج سالن يعني خورش