Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 14:41

23
آبان
دل مرغ سوخاری

دل مرغ سوخاری

دل مرغ را پاك كرده و از وسط برش دهيد به طوري كه از هم جدا نشود. آنها را شسته و کنار بگذاريد تا آب آن برود. در ظرفي يك عدد تخم‌مرغ زده شده، پودر تخم‌گشنيز، فلفل سياه و قرمز، پودر زیره، سير، حلقه‌هاي ليموترش و نمك را با هم مخلوط كرده

مواد لازم برای 5 تا 6 نفر

دل مرغ.....................500گرم

تخم‌مرغ.................3 تا 4 عدد

پودر تخم‌گشنيز.........................دو و نيم قاشق چايخوري

فلفل سياه......................يك‌دوم قاشق چايخوري

فلفل قرمز تند...................يك‌دوم قاشق چايخوري

پودر زيره‌ی سياه....................يك‌پنجم قاشق چايخوري

سير.................3 عدد، رنده شده

ليموترش............... چند حلقه

نمك......................به مقدار كافي

پودر نان سوخاری.......................يك‌دوم پيمانه

آرد..........................يك پيمانه

روغن................به مقدار كافي

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه پلو مرغ و قارچ؛ مقوی و سالم

 

 

روش‌تهیه

دل مرغ را پاك كرده و از وسط برش دهيد به طوري كه از هم جدا نشود. آنها را شسته و کنار بگذاريد تا آب آن برود. در ظرفي يك عدد تخم‌مرغ زده شده، پودر تخم‌گشنيز، فلفل سياه و قرمز، پودر زیره، سير، حلقه‌هاي ليموترش و نمك را با هم مخلوط كرده، تكه‌هاي دل را به آن اضافه كنيد و بگذاريد به مدت 2 ساعت در يخچال بماند. در ظرفي ديگر پودر نان، آرد و كمي نمك را با هم خوب مخلوط كنيد. 2 عدد تخم‌مرغ و كمي نمك را در ظرف ديگر خوب بزنيد. تكه‌هاي دل را از مايه‌ي ادويه‌دار بيرون آورده ابتدا در ظرف تخم‌مرغ زده شده و سپس در آرد بغلتانيد. دوباره اين عمل را انجام دهيد و سپس در روغن داغ با حرارت متوسط دو طرف آن را سرخ كنيد. چنانچه دل را به مدت زيادي در روغن سرخ كنيد سفت مي‌شود. اين غذا را مي‌توانيد با سيب‌زميني سرخ كرده و سالاد سبزيجات و سس تارتار ميل كنيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: مرغ سوخاری، طرز تهیه تعداد بازديد: 221 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز