Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 11 اردیبهشت 1403 - 07:20

16
آبان
پیتزا ماهی تن

پیتزا ماهی تن

خمیر آماده را در قالب پهن کنید. آن‌گاه پیاز را در روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود. حالا ماهی تن را اضافه کرده و تفت دهید و از روی حرارت بردارید و به ترتیب سس بشامل، پنیر و مخلوط تن ماهی و پیاز را بریزید. سپس پنیر را رویش بپاشید

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

خمیر پیتزا................. 150 گرم

پیاز خلالی خرد کرده..................... یک‌دوم پیمانه

روغن مایع................. به میزان لازم

ماهی تن................... 1 قوطی

سس بشامل.............. یک‌دوم پیمانه

پنیر پیتزا رنده کرده...............100 گرم

زیتون برای تزئین ............ به میزان لازم

 بیشتربخوانید:

روش تهیه

خمیر آماده را در قالب پهن کنید. آن‌گاه پیاز را در روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود. حالا ماهی تن را اضافه کرده و تفت دهید و از روی حرارت بردارید و به ترتیب سس بشامل، پنیر و مخلوط تن ماهی و پیاز را بریزید. سپس پنیر را رویش بپاشید و در صورت دلخواه با پیاز و زیتون بیارائید و در فر گرم کرده با دمای، 175 درجة سانتیگراد به مدت 15 دقیقه پیتزا را بپزید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه پیتزا گیاهی روسی

 

 

برچسب ها: پیتزا، پیتزا دریایی، پیتزا گیاهی تعداد بازديد: 194 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز