Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:07

13
آبان
دلمه‌ی هویج

دلمه‌ی هویج

برنج را به مدت 1 ساعت خیس کنید. هویج را نیم ساعت در آب و نمك قرار دهيد تا نرم شود. بهتر است چند ساعت قبل هویج را از یخچال خارج کرده یکی دو بار آب آن ‌را عوض کنيد تا آب آن دائماً گرم باشد.

مواد لازم برای 5 نفر

برنج.......................يك پیمانه

هویج درشت........................يك و نيم تا 2 کیلو گرم

گوشت چرخ‌کرده....................150 تا 200 گرم

کره.................... 25 گرم

نعنا خشک...................يك قاشق سوپخوری

سیر.....................2 تا 3 حبه، رنده شده

گوجه‌فرنگی نگینی شده..................... متوسط2 عدد

پیاز متوسط......................يك عدد، نگینی شده

نمک، فلفل و ادویه.........................به ميزان لازم

پودر کاری......................يك قاشق سوپخوری

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه بیف استراگانف کلاسیک

 

 

مواد لازم براي تهيه‌ي سس

آب........................5 تا 6 پیمانه

رب گوجه‌فرنگی.....................2 تا 3 قاشق سوپخوری

كره....................25 گرم

روغن.......................... يك تا 2 قاشق سوپخوری

نمك و فلفل.........................اندكي به دلخواه

نعنا‌ي تازه......................چند شاخه

آب لیموترش................. به ميزان لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه دلمه کاهو

 

 

روش‌تهیه

برنج را به مدت 1 ساعت خیس کنید. هویج را نیم ساعت در آب و نمك قرار دهيد تا نرم شود. بهتر است چند ساعت قبل هویج را از یخچال خارج کرده یکی دو بار آب آن ‌را عوض کنيد تا آب آن دائماً گرم باشد. داخل هویج را بتراشيد به طوری که اطراف آن سوراخ نشود. (از چاقوی میوه‌خوری یا قاشق چایخوری یا وسیله مخصوص این کار استفاده شود.) گوشت، برنج، کره، نعنا‌ي خشک، سیر رنده‌ شده، گوجه‌فرنگی‌، پیاز، نمک، فلفل، ادویه و پودر کاری را با هم خوب مخلوط کنید.

سپس داخل هویج را با این مواد پر کنید.(يك و نيم بند انگشت از سر هویج خالی بماند).

 بیشتربخوانید:

دلمه کدو حلوایی + طرز تهیه

 

 

طرز تهيه‌ي سس لازم براي پخت:

آب را بجوشانید سپس رب گوجه فرنگي، بقیه‌ي کره و در صورت تمایل مقداری روغن، نمک و فلفل را به آب در حال جوش اضافه کنید. هویج‌ها را به سس اضافه کرده وقتی جوشید حرارت را ملایم کنيد و بگذارید 1 تا 2 ساعت بپزد. 20 دقیقه قبل از برداشتن از روی اجاق شاخه‌های نعنا را اضافه کرده و 10 دقیقه قبل از پخت کامل آب لیموترش را اضافه کنید. سس این غذا را در ظرفی جداگانه و دلمه‌ها را در دیس بچینید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: دلمه، دلمه هویج، طرز تهیه دلمه هویج تعداد بازديد: 210 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز