تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
فیلة قزلآلا..................6 تکه
نمک و فلفل....................به میزان لازم
روغن زیتون...............1 قاشق سوپخوری
سس مایونز................یکسوم پیمانه
پنیر پارمسان رنده کرده..................یکدوم پیمانه
رندة پوست لیمواز............. 1 عدد
سس ورسترشایر..................یکدوم قاشق چایخوری
آبلیمو................2 قاشق سوپخوری
سیر رنده کرده................1 حبه
جعفری ریز خرد کرده...............2 قاشق سوپخوری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه قلیه ماهی؛ این غذای جنوبی خوشمزه
طرز تهیه :
فیلههای ماهی را با نمک، فلفل و روغن زیتون مزهدار کنید. آنگاه آن را رول کنید و در ظرف مناسبی که چرب کردهاید قرار دهید. سپس در فر گرم کرده با دمای 200 درجة سانتیگراد به مدت 20 دقیقه ماهی را بپزید تا طلایی شود. حالا در این فاصله سس را آماده کنید.
به این صورت که در کاسة مناسبی سس مایونز، پنیر، رندة پوست لیمو، سس ورسترشایر، آبلیمو، سیر و جعفری را مخلوط کنید. اینک قدری از سس را روی ماهی پخته و برشته بمالید و دوباره به مدت 5 دقیقه دیگر با دمای 170 درجة سانتیگراد در فر بگذارید. سپس رولهای قزلآلا را در ظرف مناسبی قرار دهید و با جعفری و برشهای لیمو آن را بیارائید و به همراه سس باقیمانده ماهی را سرو نمایید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه ماهی شکم پر مجلسی