Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 18:54

5
مهر
خورشت قلیه ترش (لرستان)

خورشت قلیه ترش (لرستان)

پیازها را سرخ کنید، زردچوبه و فلفل بزنید، گوشت را گردویی خرد کرده و در پیاز تفت دهید. سیب‌زمینی‌ها را پخته و رنده کنید و بعد از پخت گوشت همراه با رب انار و رب گوجه‌فرنگی تفت‌داده‌شده اضافه کنید، سپس نمک و فلفل خورشت را اندازه کرده

مواد لازم

گوشت گوسفندی.......................... 500 گرم

پیاز نگینی‌شده ...............2 عدد

سیب‌زمینی................. 4 عدد

رب انار...............1 پیمانه

رب گوجه‌فرنگی..................... 1 قاشق سوپ‌خوری

نمک، فلفل و زردچوبه.................. به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه قلیه ماهی؛ این غذای جنوبی خوشمزه

 

 

روش‌تهیه

پیازها را سرخ کنید، زردچوبه و فلفل بزنید، گوشت را گردویی خرد کرده و در پیاز تفت دهید. سیب‌زمینی‌ها را پخته و رنده کنید و بعد از پخت گوشت همراه با رب انار و رب گوجه‌فرنگی تفت‌داده‌شده اضافه کنید، سپس نمک و فلفل خورشت را اندازه کرده و خورشت را جا بیندازید و مراقب باشید ته نگیرد.

نکته: رنگ این خورشت قهوه‌ای و مانند فسنجان می‌باشد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: غذای سنتی، آموزش آشپزی، طرز تهیه تعداد بازديد: 292 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز