Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:29

3
مهر
خورش سیر و شوید(ماسوله)

خورش سیر و شوید(ماسوله)

پیازها را سرخ کنید و گوشت را به آن افزوده و کمی تفت دهید، سپس سیر تازه خردشده یا سیر خشک له‌شده را همراه با زردچوبه، فلفل و شوید به گوشت اضافه کنید و گوشت را بپزید. باقلا را بپزید و دقت کنید که له نشود

مواد لازم

گوشت راسته گوساله........................ 300 گرم

پیاز خلالی‌شده ...................2 عدد

سیر تازه خردشده ...............2 شاخه

شوید................. 200 گرم

باقلاسبز (از پوست دوم خارج‌کرده)................. 2 پیمانه

تخم‌مرغ................ 3 عدد

نمک، فلفل، زردچوبه و روغن................... به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

خورشت آلو اسفناج؛ خوشمزه و مجلسی

 

روش‌تهیه

پیازها را سرخ کنید و گوشت را به آن افزوده و کمی تفت دهید، سپس سیر تازه خردشده یا سیر خشک له‌شده را همراه با زردچوبه، فلفل و شوید به گوشت اضافه کنید و گوشت را بپزید. باقلا را بپزید و دقت کنید که له نشود و در اواخر پخت به خورش اضافه کنید. تخم‌مرغ‌ها را در کاسه‌ای با نمک و فلفل هم بزنید و به خورشت بیفزایید و درِ ظرف را بگذارید تا تخم‌مرغ ببندد. در پایان در ظرف سرو ریخته و همراه با کته سرو نمایید.

نکته: می‌توانید به جای سیر تازه از 5 حبه سیر خشک استفاده کنید. شوید را می‌توانید اواسط پخت گوشت اضافه کنید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: غذای سنتی، آموزش آشپزی، خورشت تعداد بازديد: 583 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز