Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:03

23
شهریور
پن‌کیک شانگهای (چینی)

پن‌کیک  شانگهای (چینی)

برای تهیه خمیر پن‌کیک، مواد خشک را در کاسه‌ای ریخته و وسط آن را گود کنید و آب گرم را به آن افزوده و با قاشق چوبی شروع به هم‌زدن کنید، باید خمیری نرم و کمی چسبنده حاصل شود. در صورت چسبنده بودن زیاد می‌توان از مقدار کمی آرد اضافه استفاده کرد.

مواد خمیر پن‌کیک:

آرد................ دو و یک‌چهارم پیمانه

نمک................ یک‌چهارم پیمانه

آب گرم .................1پیمانه

ترکیب روغن مایع و کره.............. 1 قاشق سوپ‌خوری

 

 مواد خمیر میانی (رو):

روغن کنجد یا کره آب‌شده................ 3 قاشق سوپ‌خوری

آرد................ یک‌چهارم پیمانه

نمک................ یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

 

سبزی‌جات میانی:

جعفری خردشده................... 3 قاشق سوپ‌خوری

فلفل دلمه‌ای رنگی خردشده...................2 قاشق سوپ‌خوری

پیازچه خردشده.................2 عدد

ژامبون، ریز خرد شده.................2 ورق

 بیشتر بخوانید:

سوپ کدو حلوایی و سیب

سیب زمینی زنجبیلی

 

 

روش‌تهیه

برای تهیه خمیر پن‌کیک، مواد خشک را در کاسه‌ای ریخته و وسط آن را گود کنید و آب گرم را به آن افزوده و با قاشق چوبی شروع به هم‌زدن کنید، باید خمیری نرم و کمی چسبنده حاصل شود. در صورت چسبنده بودن زیاد می‌توان از مقدار کمی آرد اضافه استفاده کرد. خمیر را به یک قاشق روغن آغشته کرده و 1-2 ساعت به آن استراحت دهید. برای تهیه خمیر میانی (رو)، کافی است تمام مواد را با هم مخلوط کنید. برای تهیه مواد (سبزی‌جات) میانی هم تمام مواد خرد شده را مخلوط کرده و کنار بگذارید. پس از استراحت خمیر سطح کار را با کمی روغن چرب کنید و خمیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم کرده و چانه کنید، هر چانه را به صورت مستطیل باریک با طول زیاد باز کنید، یک‌چهارم از مواد «رو» را روی سطح خمیر بمالید، سپس یک‌چهارم از مواد میانی را روی آن پخش کرده و از یک سمت شروع به رول‌کردن خمیر کنید به این صورت که اطراف خمیر را به سمت میانی جمع کرده و رول کنید که در آخر خمیر به صورت یک گلوله به دست خواهد آمد، سپس این گلوله را از مقطع با کف دست کمی فشار دهید و با وردنه آهسته باز کنید تا به ضخامت نیم سانتی‌متر برسد و آن را در ماهی‌تابه‌ای که روی حرارت قرار داده و کمی روغن در سطح آن ریخته‌اید قرار دهید و با حرارت متوسط دو طرف پن‌کیک را سرخ کنید، در پایان به مدت 5-10 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا کاملاً پخته و ترد شود.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: پن کیک، طرز تهیه تعداد بازديد: 230 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز