Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 02:02

14
شهریور
اسکالپ با سالاد اسفناج

اسکالپ با سالاد  اسفناج

سینه مرغ را از پوست جدا کنید، به شکلی که کتف به آن متصل باشد. آن‌گاه مرغ را بین کیسه نایلونی قرار دهید و با استیک‌کوب آن را بکوبید. حالا تخم‌مرغ را با چنگال هم زده کمی نمک و فلفل به آن بیفزائید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد  لازم

سینة مرغ.................1 عدد

تخم‌مرغ...............1 عدد

نمک و فلفل.................به میزان لازم

آرد سوخاری..................به میزان لازم

روغن سرخ کردنی.................به میزان لازم

 بیشتربخوانید:

اسکالپ میگو

 

مواد لازم برای تهیه سالاد اسفناج

بی‌بی اسفناج..................1 پیمانه

گوجه گیلاسی...................یک‌دوم پیمانه

گردوی خرد کرده.............. یک‌چهارم پیمانه

دانه انار...............3 قاشق سوپخوری

مغز تخم کدو...............2 قاشق سوپخوری

نخودفرنگی.............2 قاشق سوپخوری

سرکه بالزامیک.............به میزان لازم

 بیشتربخوانید:

اسکالپ مرغ با لیمو

روش تهیه

سینه مرغ را از پوست جدا کنید، به شکلی که کتف به آن متصل باشد. آن‌گاه مرغ را بین کیسه نایلونی قرار دهید و با استیک‌کوب آن را بکوبید. حالا تخم‌مرغ را با چنگال هم زده کمی نمک و فلفل به آن بیفزائید. سینة مرغ را در آرد سوخاری و سپس در تخم‌مرغ و مجددا در آرد سوخاری بغلتانید. اینک دو طرف آن را در روغن سرخ کنید.

برچسب ها: طرز تهیه، اسکالپ تعداد بازديد: 271 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز