Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 3 بهمن 1398 - 19:54

20
آذر
اسکالپ مرغ با لیمو

اسکالپ مرغ با لیمو

بالای ران مرغ را بی استخوان کنید. آن‌گاه بین دو کیسه فریزر قرار دهید و با استیک‌کوب بکوبید تا نازک شود. سپس با نمک، فلفل، خردل، پودر آویشن و روغن زیتون مزه‌دار کنید.

حسین امیری کوشکی (هنرجوی آقای رنجبر)

 

مواد لازم برای 4 نفر 

بالای ران مرغ                         ۴ عدد

نمک و فلفل                           به میزان لازم

سس خردل                           ۱ قاشق سوپخوری

پودر آویشن                           ۱ قاشق  چایخوری

روغن زیتون                            به میزان لازم

آرد گندم                               به میزان لازم

استاک مرغ                           1 پیمانه (250 میلی‌لیتر)

خامه                                   2 قاشق سوپخوری

پوست لیموی رنده کرده           یک دوم قاشق چایخوری

آبلیمو تازه                             2 عدد

جعفری خرد کرده                   برای تزیین

روش تهیه اسکالپ مرغ با لیمو

بالای ران مرغ را بی استخوان کنید.

آن‌گاه بین دو کیسه فریزر قرار دهید و با استیک‌کوب بکوبید تا نازک شود.

سپس با نمک، فلفل، خردل، پودر آویشن و روغن زیتون مزه‌دار کنید.

حالا در آرد بلغتانید و در روغن زیتون سرخ کنید.

اینک استاک مرغ را اضافه کنید و آن را بپزید تا مغز پخت شود.

سپس خامه، رنده پوست لیمو ترش و آبلیمو را بیفزائید و از روی حرارت بردارید.

حالا اسکالپ را در ظرف مناسبی بکشید و آن را با جعفری و حلقه‌های لیموترش بیارائید.

بیشتر بخوانید:

اسکالپ میگو

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، آشپزباشی، زندگی آنلاین، شور و شیرین، اسکالپ، اسکالپ مرغ با لیمو، دستور تهیه اسکالپ تعداد بازديد: 100 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز