حسین امیری کوشکی (هنرجوی آقای رنجبر)
مواد لازم برای 4 نفر
بالای ران مرغ ۴ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
سس خردل ۱ قاشق سوپخوری
پودر آویشن ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون به میزان لازم
آرد گندم به میزان لازم
استاک مرغ 1 پیمانه (250 میلیلیتر)
خامه 2 قاشق سوپخوری
پوست لیموی رنده کرده یک دوم قاشق چایخوری
آبلیمو تازه 2 عدد
جعفری خرد کرده برای تزیین
روش تهیه اسکالپ مرغ با لیمو
بالای ران مرغ را بی استخوان کنید.
آنگاه بین دو کیسه فریزر قرار دهید و با استیککوب بکوبید تا نازک شود.
سپس با نمک، فلفل، خردل، پودر آویشن و روغن زیتون مزهدار کنید.
حالا در آرد بلغتانید و در روغن زیتون سرخ کنید.
اینک استاک مرغ را اضافه کنید و آن را بپزید تا مغز پخت شود.
سپس خامه، رنده پوست لیمو ترش و آبلیمو را بیفزائید و از روی حرارت بردارید.
حالا اسکالپ را در ظرف مناسبی بکشید و آن را با جعفری و حلقههای لیموترش بیارائید.
بیشتر بخوانید: