Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 22:42

4
اردیبهشت
کباب یونانی

کباب یونانی

روغن زیتون و آب لیمو را با گوشت مخلوط کنید. 2. زرماری و سیر را اضافه کرده و هم بزنید. 3. گوشت را به سیخ کشیده و کباب کنید. هنگام کباب‌کردن در صورت نیاز از مخلوط روغن و لیمو ترش رویش بمالید. 4. با نان و قاچ‌های لیمو سرو نمایید.

مواد لازم برای 8 نفر

روغن زیتون بکر.............. 250 میلی‌لیتر

آب لیموترش................ 2 عدد لیمو

زرماری خرد شده................. 10 شاخه

سیر خرد شده................ 3 حبه

راسته‌ی بره، برش‌خورده برای کباب................. 2 عدد

نان برش‌خورده.................... به مقدار لازم

قاچ‌های لیمو................. به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه کباب فنلاندی

 

 

 

روش‌تهیه

روغن زیتون و آب لیمو را با گوشت مخلوط کنید. 2. زرماری و سیر را اضافه کرده و هم بزنید. 3. گوشت را به سیخ کشیده و کباب کنید. هنگام کباب‌کردن در صورت نیاز از مخلوط روغن و لیمو ترش رویش بمالید. 4. با نان و قاچ‌های لیمو سرو نمایید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: غذای سنتی، روغن زیتون، گوشت قرمز، مزه دار کردن گوشت، کباب، آموزش آشپزی، سیر، طرز تهیه، کباب یونانی، طرز تهیه کباب یونانی تعداد بازديد: 365 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز