Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 21:55

15
شهریور
کباب کوفته‌ای

کباب کوفته‌ای

گوشت‌ها را در کاسه‌ای بریزید، پیاز و سیر را افزوده و مخلوط کنید، سپس آرد سوخاری، تخم‌مرغ، نمک و ادویه‌ها را افزوده و گوشت را خوب ورز دهید، گوشت را در یخچال استراحت دهید.

مواد لازم برای مایه گوشت کباب:

گوشت گوساله چرخ‌کرده.................... 400 گرم

گوشت گوسفند چرخ‌کرده.................. 200 گرم

پیاز، ریز رنده‌شده................ 1 عدد

سیر، ریز رنده‌شده................... 2 عدد

آرد سوخاری............... 2 تا 3 قاشق سوپ‌خوری

تخم‌مرغ ................1 عدد

فلفل قرمز ترکیه‌ای................. 2 قاشق چای‌خوری

فلفل قرمز، زیره و فلفل شیرین .................از هر کدام 1 قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل سیاه.................. به مقدار لازم

 

مواد لازم برای مخلوط کبابی

بربری ماشینی، مکعبی‌خردشده.................. 2 عدد

کره.............. 5 قاشق سوپ‌خوری

بادنجان کبابی، خردشده................4 عدد

سیر....................... 1 عدد

نمک و فلفل سیاه از هر کدام.................. 1 قاشق چای‌خوری

ماست چکیده زده‌شده................... 200 گرم

روغن مایع.................. 2 تا 3 قاشق سوپ‌خوری

پیاز کوچک ....................150 گرم

قارچ خردشده................. 150 گرم

فلفل سبز، حلقه‌ای‌شده ....................3 عدد

گوجه گیلاسی ..................1 پیمانه

آویشن تازه...................... 4 شاخه

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه کباب فنلاندی

 

روش‌تهیه

گوشت‌ها را در کاسه‌ای بریزید، پیاز و سیر را افزوده و مخلوط کنید، سپس آرد سوخاری، تخم‌مرغ، نمک و ادویه‌ها را افزوده و گوشت را خوب ورز دهید، گوشت را در یخچال استراحت دهید.

از گوشت تکه‌هایی کوچک کنده و به صورت قلقلی درآورید. بربری ماشینی خردشده را با 3 قاشق سوپ‌خوری از کره آب‌کرده در ماهی‌تابه تفت دهید و سپس در ظرف سرو بریزید. بادنجان‌های کبابی را با سیر در باقی‌مانده کره تفت دهید و پس از این که با نمک و فلفل سیاه مزه‌دار کردید روی نان‌ها بریزید. ماست چکیده را هم روی مخلوط بادنجان‌ها بریزید. در ماهی‌تابه‌ای نچسب روغن را داغ کنید، ابتدا پیازهای کوچک را ریخته و کمی تفت دهید، سپس قلقلی‌ها را افزوده و تفت دهید، قارچ‌ها را هم بیفزایید، به تفت‌دادن ادامه دهید و در اواخر پخت فلفل سبز را ریخته و کمی تفت دهید، هنگامی که کوفته‌ها پخته شدند 2 قاشق سوپ‌خوری کره به آن افزوده و کمی کوفته‌ها را در کره سرخ کنید، نمک و فلفل سیاه زده و ماهی‌تابه را از روی حرارت بردارید. گوجه‌های گیلاسی را به چهار قسمت تقسیم کرده و به مواد اضافه کنید و اجازه دهید گوجه‌ها با حرارت ماهی‌تابه نرم شوند، سپس مخلوط آماده‌شده را در ظرف سرو روی بقیه مواد ریخته و با آویشن تزیین کنید. غذا را گرم سرو نمایید.

منبع :شور و شیرین

برچسب ها: کباب، آموزش آشپزی، طرز تهیه تعداد بازديد: 223 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز