مواد لازم برای مایه گوشت کباب:
گوشت گوساله چرخکرده.................... 400 گرم
گوشت گوسفند چرخکرده.................. 200 گرم
پیاز، ریز رندهشده................ 1 عدد
سیر، ریز رندهشده................... 2 عدد
آرد سوخاری............... 2 تا 3 قاشق سوپخوری
تخممرغ ................1 عدد
فلفل قرمز ترکیهای................. 2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز، زیره و فلفل شیرین .................از هر کدام 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه.................. به مقدار لازم
مواد لازم برای مخلوط کبابی
بربری ماشینی، مکعبیخردشده.................. 2 عدد
کره.............. 5 قاشق سوپخوری
بادنجان کبابی، خردشده................4 عدد
سیر....................... 1 عدد
نمک و فلفل سیاه از هر کدام.................. 1 قاشق چایخوری
ماست چکیده زدهشده................... 200 گرم
روغن مایع.................. 2 تا 3 قاشق سوپخوری
پیاز کوچک ....................150 گرم
قارچ خردشده................. 150 گرم
فلفل سبز، حلقهایشده ....................3 عدد
گوجه گیلاسی ..................1 پیمانه
آویشن تازه...................... 4 شاخه
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کباب فنلاندی
روشتهیه
گوشتها را در کاسهای بریزید، پیاز و سیر را افزوده و مخلوط کنید، سپس آرد سوخاری، تخممرغ، نمک و ادویهها را افزوده و گوشت را خوب ورز دهید، گوشت را در یخچال استراحت دهید.
از گوشت تکههایی کوچک کنده و به صورت قلقلی درآورید. بربری ماشینی خردشده را با 3 قاشق سوپخوری از کره آبکرده در ماهیتابه تفت دهید و سپس در ظرف سرو بریزید. بادنجانهای کبابی را با سیر در باقیمانده کره تفت دهید و پس از این که با نمک و فلفل سیاه مزهدار کردید روی نانها بریزید. ماست چکیده را هم روی مخلوط بادنجانها بریزید. در ماهیتابهای نچسب روغن را داغ کنید، ابتدا پیازهای کوچک را ریخته و کمی تفت دهید، سپس قلقلیها را افزوده و تفت دهید، قارچها را هم بیفزایید، به تفتدادن ادامه دهید و در اواخر پخت فلفل سبز را ریخته و کمی تفت دهید، هنگامی که کوفتهها پخته شدند 2 قاشق سوپخوری کره به آن افزوده و کمی کوفتهها را در کره سرخ کنید، نمک و فلفل سیاه زده و ماهیتابه را از روی حرارت بردارید. گوجههای گیلاسی را به چهار قسمت تقسیم کرده و به مواد اضافه کنید و اجازه دهید گوجهها با حرارت ماهیتابه نرم شوند، سپس مخلوط آمادهشده را در ظرف سرو روی بقیه مواد ریخته و با آویشن تزیین کنید. غذا را گرم سرو نمایید.