Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 22:27

14
شهریور
کباب سیمیت

کباب سیمیت

در کاسه‌ای بلغور را با آب داغ خیس کنید. در ظرفی دیگر گوشت، سیر، نعناع، فلفل، گشنیز، زیره و نمک را مخلوط کنید، بلغور را افزوده و رب فلفل را هم بیفزایید و به خوبی با دست ورز دهید.

مواد لازم برای 6 نفر

بلغور ریز مخصوص کوفته.................. یک‌ویک‌دوم پیمانه

آب داغ...................... یک‌سوم پیمانه

گوشت چرخ‌کرده................... 250 گرم

سیر له‌شده............... 10 حبه

نعناع خردشده .................3-4 قاشق سوپ‌خوری

پودر تخم گشنیز................... 1 قاشق چای‌خوری

پودر زیره سبز.................. 1 قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل................. به مقدار لازم

رب فلفل ..................1 قاشق سوپ‌خوری

خیارشور و پیاز .................برای تزیین به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه کباب فنلاندی

 

روش‌تهیه

در کاسه‌ای بلغور را با آب داغ خیس کنید. در ظرفی دیگر گوشت، سیر، نعناع، فلفل، گشنیز، زیره و نمک را مخلوط کنید، بلغور را افزوده و رب فلفل را هم بیفزایید و به خوبی با دست ورز دهید.

یک سیخ کبابی برداشته و از مایه گوشت به اندازه یک تخم‌مرغ بردارید و در دست گرد کرده و سیخ را در آن فرو کنید. روی سینی کاغذ روغنی پهن کرده و کباب‌ها را از سیخ خارج کنید و داخل سینی بچینید (فرم سیخ را بگیرند)، گریل فر را روشن کنید تا هر دو طرف کباب‌ها پخته شود.

برای سرو کباب‌ها را روی نان لواش یا تافتون بگذارید و کنارش را با خیارشور و پیاز تزیین نمایید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: کباب، کباب سیمیت تعداد بازديد: 215 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز