Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:12

14
شهریور
کته قارچ

کته قارچ

قارچ را به همراه آب لیموترش در تابه‌ای حاوی روغن داغ روی حرارت ملایم تفت دهید تا آب آن کاملاً کشیده شود. پیاز را در تابه‌ای دیگر در روغن داغ روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و شفاف شود، سپس سیر، زیره سیاه، تخم گشنیز، نمک و فلفل قرمز را افزوده و تفت دهید.

مواد لازم

قارچ ورقه‌ای‌خردشده....................... 200 گرم

آب لیموترش تازه.................. 1 قاشق چای‌خوری

روغن مایع................ به مقدار لازم

پیاز نگینی‌خردشده................. 1 عدد

سیر کوبیده‌شده............... 2 حبه

زیره سیاه پودرشده.................... 1 قاشق سوپ‌خوری

تخم گشنیز ساییده‌شده..................... 1 قاشق سوپ‌خوری

نمک....................به مقدار لازم

فلفل قرمز پودرشده................ 1 قاشق چای‌خوری

برنج............... 3 پیمانه

کره................ 50 گرم

 بیشتربخوانید:

فوت و فن پخت برنج کته حرفه ای

 

روش‌تهیه

قارچ را به همراه آب لیموترش در تابه‌ای حاوی روغن داغ روی حرارت ملایم تفت دهید تا آب آن کاملاً کشیده شود. پیاز را در تابه‌ای دیگر در روغن داغ روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و شفاف شود، سپس سیر، زیره سیاه، تخم گشنیز، نمک و فلفل قرمز را افزوده و تفت دهید. برنج خیس و آب‌کش شده را همراه با 3 پیمانه آب، کره، قارچ، مخلوط پیاز و مقداری نمک در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب برنج کاملاً تبخیر شود، سپس حرارت را ملایم کرده و درِ قابلمه را بگذارید تا برنج به مدت 30 دقیقه دم بکشد. پس از دم‌کشیدن کته قارچ را در ظرف مورد نظر ریخته و سرو نمایید.

نکته: در صورت تمایل می‌توانید از فیله سرخ‌شده در کنار غذا استفاده کنید. فیله‌ها را به نمک و فلفل سیاه آغشته کرده و در تابه با مقداری کره و روغن مایع سرخ کنید.

در صورت تمایل از زعفران هم استفاده کنید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: برنج، کته تعداد بازديد: 255 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز