مواد لازم
گوشت گوسفندی................... 300 گرم با 20 گرم دنبه
پیاز.................... 1 عدد
لوبیاسفید خیسشده1......... پیمانه
لیموعمانی................ 3 عدد
برنج................ 3 پیمانه
رشته پلویی............... 200 گرم
روغن، نمک، فلفل و زردچوبه.................. به مقدار لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه پلو مرغ و قارچ؛ مقوی و سالم
روشتهیه
گوشت را با پیاز، دنبه، لوبیا، لیمو عمانی، زردچوبه و فلفل و 4-5 پیمانه آب بگذارید بپزد. برنج را در آب جوش بریزید و 5 دقیقه آخر پخت رشته را افزوده و بعد آبکش نمایید و در قابلمهای مناسب یا پلوپز برنج را دم کنید. آبگوشت را نمک زده و دنبه را بکوبید و در آن بریزید تا جا بیفتد و همراه با رشتهپلو گوشت و لوبیا و آب آبگوشت را سرو کنید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه پلو بریانی هرمزگان
نکتهها
هنگام خوردن غذا آب آبگوشت روی رشته پلو ریخته و همراه با گوشت و لوبیا خورده میشود.
میتوانید یکی دو عدد سیبزمینی و یک عدد گوجهفرنگی نیز به آبگوشت اضافه کنید.
این غذا متعلق به استانهای قم و مرکزی است.