Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 18 شهریور 1403 - 03:29

8
شهریور
ته‌چین عدس

ته‌چین عدس

در قابلمه‌ای کمی روغن بریزید و گوشت را کمی تفت دهید، پیازها (درسته) و هویج را روی آن گذاشته و فلفل بزنید و آب به مقدار کافی بریزید تا گوشت بپزد و اواخر پخت نمک بزنید. 2 لیتر آب را جوش بیاورید و اسفناج را 3 دقیقه در آب جوش ریخته و آب‌کش کنید

مواد لازم

گوشت گوسفندی با استخوان سردست.................... 1 کیلوگرم

پیاز..............2 عدد

هویج..............1 عدد

اسفناج خرد شده...............1 کیلوگرم

پیازداغ................4 قاشق سوپ‌خوری

برنج...................4 پیمانه

گرد غوره ................3 قاشق سوپ‌خوری

عدس پخته ................یک و یک‌دوم پیمانه

کشمش..................... 2 پیمانه

روغن مایع، زعفران، نمک، فلفل و زردچوبه...................به مقدار لازم

روغن حیوانی یا کره...................... 50 تا 100 گرم

 بیشتربخوانید:

 

 

روش‌تهیه

یک قابلمه آب را جوش بیاورید. گوشت را شسته و به تکه‌های بزرگ خرد کنید و در آب جوش بریزید و بعد از یک جوش در آبکش خالی کنید.

در قابلمه‌ای کمی روغن بریزید و گوشت را کمی تفت دهید، پیازها (درسته) و هویج را روی آن گذاشته و فلفل بزنید و آب به مقدار کافی بریزید تا گوشت بپزد و اواخر پخت نمک بزنید. 2 لیتر آب را جوش بیاورید و اسفناج را 3 دقیقه در آب جوش ریخته و آب‌کش کنید و روی آن آب سرد ریخته و بعد همراه پیازداغ کمی سرخ کنید. برنج را آب‌کش کنید. اسفناج را همراه با گوشت، گرد غوره و عدس لابه‌لای برنج ریخته و برنج را دم کنید. کشمش را شسته و سرخ کنید. برنج را در ظرف مناسب سرو ریخته و با کشمش و برنج زعفرانی تزیین کرده و روغن حیوانی رویش بریزید.

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه ته چین کشمش و لپه سمنان

 

 

نکته‌ها

1- اسفناج را می‌توانید با کمی روغن و پیازداغ تفت دهید.

2- آب عدس را بعد از پختن دور بریزید.

3- از کنسرو عدس پخته هم می‌توانید استفاده کنید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: ته چین، غذای سنتی، آموزش آشپزی، طرز تهیه، طرز تهیه ته چین تعداد بازديد: 295 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز