مواد لازم
گوشت گوسفندی با استخوان سردست.................... 1 کیلوگرم
پیاز..............2 عدد
هویج..............1 عدد
اسفناج خرد شده...............1 کیلوگرم
پیازداغ................4 قاشق سوپخوری
برنج...................4 پیمانه
گرد غوره ................3 قاشق سوپخوری
عدس پخته ................یک و یکدوم پیمانه
کشمش..................... 2 پیمانه
روغن مایع، زعفران، نمک، فلفل و زردچوبه...................به مقدار لازم
روغن حیوانی یا کره...................... 50 تا 100 گرم
بیشتربخوانید:
روشتهیه
یک قابلمه آب را جوش بیاورید. گوشت را شسته و به تکههای بزرگ خرد کنید و در آب جوش بریزید و بعد از یک جوش در آبکش خالی کنید.
در قابلمهای کمی روغن بریزید و گوشت را کمی تفت دهید، پیازها (درسته) و هویج را روی آن گذاشته و فلفل بزنید و آب به مقدار کافی بریزید تا گوشت بپزد و اواخر پخت نمک بزنید. 2 لیتر آب را جوش بیاورید و اسفناج را 3 دقیقه در آب جوش ریخته و آبکش کنید و روی آن آب سرد ریخته و بعد همراه پیازداغ کمی سرخ کنید. برنج را آبکش کنید. اسفناج را همراه با گوشت، گرد غوره و عدس لابهلای برنج ریخته و برنج را دم کنید. کشمش را شسته و سرخ کنید. برنج را در ظرف مناسب سرو ریخته و با کشمش و برنج زعفرانی تزیین کرده و روغن حیوانی رویش بریزید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه ته چین کشمش و لپه سمنان
نکتهها
1- اسفناج را میتوانید با کمی روغن و پیازداغ تفت دهید.
2- آب عدس را بعد از پختن دور بریزید.
3- از کنسرو عدس پخته هم میتوانید استفاده کنید.
منبع : شور و شیرین