مواد لازم
ماهی ازونبرون، به مکعبهای کوچک برشزدهشده........................ 1 کیلوگرم
پیاز اسلایسشده................... 3 عدد
دانه فلفل سیاه نیمکوبشده ................یکویکدوم قاشق چایخوری
سیرپلو، نارنج، لیموترش، فلفل چیلی و زیتون ....................برای سرو
مواد سس:
روغن مایع.................... یکدوم پیمانه
سرکه ................یکسوم پیمانه
رب گوجهفرنگی .................یکسوم پیمانه
دارچین............... 1 قاشق چایخوری
تخم گشنیز............. یکدوم قاشق چایخوری
نمک................ به مقدار لازم
سیر رندهشده................ 2 حبه
بیشتربخوانید:
فوت و فن پخت قلیه ماهی
روشتهیه
کف قابلمهای مناسب را چرب کرده و کف قابلمه را با اسلایسهای پیاز پوشش دهید به طور فشرده و سپس یک ردیف از قطعات ماهی را روی پیاز بچینید و کمی از فلفل نیمکوبشده را روی ماهی بپاشید و مقداری از سس مخلوطشده را روی مواد بریزید و مجدداً این عمل را تکرار کنید تا ردیف آخر را با اسلایسهای پیاز پوشش دهید و باقیمانده سس را روی پیاز بریزید، سپس با درِ بسته روی حرارت کم به مدت یک ساعتونیم بپزید تا ماهی و پیاز آب انداخته و با سس طعمی لذیذ را برای ماهی ایجاد کند.
پلوی مورد نظر را میتوان با برگهای سیر تازه و جعفری و گشنیز تهیه نمود، پلو را قالب بزنید (با کاتر) و داخل ظرف سرو قرار دهید، ماهی را مرکز پلو، با نارنج و لیموترش تزیین کرده و با فلفل چیلی و زیتون تزیین و سپس سرو نمایید.