Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:17

7
شهریور
خوراک اُزون‌برون با سیرپلو

خوراک اُزون‌برون با سیرپلو

کف قابلمه‌ای مناسب را چرب کرده و کف قابلمه را با اسلایس‌های پیاز پوشش دهید به طور فشرده و سپس یک ردیف از قطعات ماهی را روی پیاز بچینید و کمی از فلفل نیم‌کوب‌شده را روی ماهی بپاشید و مقداری از سس مخلوط‌شده را روی مواد بریزید

مواد لازم

ماهی ازون‌برون، به مکعب‌های کوچک برش‌زده‌شده........................ 1 کیلوگرم

پیاز اسلایس‌شده................... 3 عدد

دانه فلفل سیاه نیم‌کوب‌شده ................یک‌ویک‌دوم قاشق چای‌خوری

سیرپلو، نارنج، لیموترش، فلفل چیلی و زیتون ....................برای سرو

 

مواد سس:

روغن مایع.................... یک‌دوم پیمانه

سرکه ................یک‌سوم پیمانه

رب گوجه‌فرنگی .................یک‌سوم پیمانه

دارچین............... 1 قاشق چای‌خوری

تخم گشنیز............. یک‌دوم قاشق چای‌خوری

نمک................ به مقدار لازم

سیر رنده‌شده................ 2 حبه

 بیشتربخوانید:

فوت و فن پخت قلیه ماهی

 

 

روش‌تهیه

کف قابلمه‌ای مناسب را چرب کرده و کف قابلمه را با اسلایس‌های پیاز پوشش دهید به طور فشرده و سپس یک ردیف از قطعات ماهی را روی پیاز بچینید و کمی از فلفل نیم‌کوب‌شده را روی ماهی بپاشید و مقداری از سس مخلوط‌شده را روی مواد بریزید و مجدداً این عمل را تکرار کنید تا ردیف آخر را با اسلایس‌های پیاز پوشش دهید و باقی‌مانده سس را روی پیاز بریزید، سپس با درِ بسته روی حرارت کم به مدت یک ساعت‌ونیم بپزید تا ماهی و پیاز آب انداخته و با سس طعمی لذیذ را برای ماهی ایجاد کند.

پلوی مورد نظر را می‌توان با برگ‌های سیر تازه و جعفری و گشنیز تهیه نمود، پلو را قالب بزنید (با کاتر) و داخل ظرف سرو قرار دهید، ماهی را مرکز پلو، با نارنج و لیموترش تزیین کرده و با فلفل چیلی و زیتون تزیین و سپس سرو نمایید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، غذای دریایی، سبزی پلو با ماهی تعداد بازديد: 230 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز