Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 01:56

10
شهریور
پیتزا شیکاگو

پیتزا شیکاگو

خمير پيتزا را به قطر 5/0 سانتي متر باز كنيد. كف و اطراف ظرف را چرب كنيد آرد بپاشيد، خمير را داخل ظرف بيندازيد و روي آن سس گوجه فرنگي بماليد و کمی پنیر روی آن بريزيد. کالباس را با فلفل قرمز به میزان دلخواه تند کنيد، همراه با سوسیس روی آن بچينيد.

مواد لازم

خمیر پیتزا........................ 150 گرم

سس گوجه فرنگی ................. 3 قاشق سوپخوري

پنیر موزارلا رنده کرده دالیا.................... 200 گرم

کالباس خردكرده .................... 80 گرم

پودر فلفل قرمز ................به میزان دلخواه

سوسیس حلقه‌اي‌خردكرده .....................50 گرم

فلفل‌دلمه‌ای خردكرده ..................1 عدد

زیتون ورقه‌اي‌خردكرده دالیا ..................به میزان دلخواه

 بیشتربخوانید:

 

 

 

روش‌تهیه

خمير پيتزا را به قطر 5/0 سانتي متر باز كنيد. كف و اطراف ظرف را چرب كنيد آرد بپاشيد، خمير را داخل ظرف بيندازيد و روي آن سس گوجه فرنگي بماليد و کمی پنیر روی آن بريزيد. کالباس را با فلفل قرمز به میزان دلخواه تند کنيد، همراه با سوسیس روی آن بچينيد. اينك پنیر بريزيد، فلفل‌دلمه‌اي، زیتون ودوباره کمی پنیر به آن اضافه ‌کنید. اكنون فر را با دماي180 درجه سانتيگراد گرم كنيد و ظرف را در فر به مدت 15 دقيقه قرار دهيد تا بپزد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: پیتزا، پیتزا شیکاگو، طرز تهیه تعداد بازديد: 246 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز