مواد لازم
تخممرغ.................. 7 عدد
پنیر چدار رندهشده........................ 180 گرم (یا یکویکدوم پیمانه)
آرد ................225 گرم (یا یکویکدوم پیمانه)
بیکینگپودر.................. یکویکدوم قاشق چایخوری
روغن زیتون........................ یکسوم پیمانه
جعفری خردشده ..................یکچهارم پیمانه
نعناع خردشده .................یکچهارم پیمانه
پیاز ریزخردشده....................... 200 گرم
کدو درشترندهشده................. 500 گرم
مرغ پخته، ریزخردشده ..................300 گرم
نمک و فلفل................. به مقدار لازم
گوجه زیتونی ریز..................... 6 عدد
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کیک مرغ
روش تهیه
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کرده و در قالب ششتایی مافین کاغذ بگذارید.تخممرغها را در ظرفی با پنیر، آرد، بیکینگپودر، روغن زیتون و سبزیها مخلوط کنید، سپس پیاز، کدو و مرغ را افزوده و نمک و فلفل بزنید. هر بار یکدوم پیمانه از مایه را داخل کاغذهای مافین ریخته و رویشان گوجه بچینید و به مدت 30 دقیقه در فر بپزید و بعد از 5 دقیقه از قالب خارج کنید.
نکته:
بهتر است قبل از بستهبندی کردن کیکها بگذارید خنک شوند تا خمیر نشوند. این کیک را میتوان به مدت دو روز در یخچال نگهداری کرد و نیز قابلیت فریزشدن دارند که میتوان همانطور یخبسته صبح در ظرف ناهار گذاشت که تا زمان ناهار یخ آن باز شده و قابلخوردن میشود.