Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:08

3
شهریور
کرپ رول مرغ و اسفناج

کرپ رول مرغ و اسفناج

برای تهیه کرپ، آرد را در کاسه‌ای الک کنید، تخم‌مرغ، شیر و روغن را افزوده و با وسیله‌ای هم بزنید تا یکدست شود، روی آن را پوشانده و 30 دقیقه استراحت دهید.

مواد لازم جهت کرپ:

آرد سفید گندم.............. سه‌چهارم پیمانه

تخم‌مرغ، زده‌شده.................2 عدد

شیر................ سه‌چهارم پیمانه

روغن مایع.................. 2 قاشق چای‌خوری

بیشتربخوانید:

لازانیا اسفناج ؛ یک غذای گیاهی خوشمزه

 

 

مواد لازم جهت مایه داخلی:

کره.................20 گرم

پیاز کوچک، ریز خردشده.................2 عدد

فلفل سبز، ریز خردشده...............2 قاشق چای‌خوری

گوشت مرغ، چرخ‌کرده................300 گرم

سفیده تخم‌مرغ، کمی زده‌شده...............1 عدد

تخم گشنیز ساییده‌شده...................1 قاشق چای‌خوری

سیر پوره‌شده...............1 حبه

چهار ادویه.............. یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

آرد نان خشک (آرد سوخاری).................. تا1 پیمانه

نمک و فلفل سیاه تازه ساییده‌شده................ به مقدار لازم

 

مواد لازم جهت مونتاژ:

اسفناج یا برگ چغندر................ 20-25 برگ

روغن.............. 2 قاشق سوپ‌خوری

 بیشتر بخوانید:

موساکا؛ غذای خوش طعم یونانی!

گوجه شکم پر، یک پیش غذای عالی و 10 دقیقه ای

 

 

روش‌تهیه

اسفناج یا برگ چغندر را داخل آب‌جوش یا مایکروویو بگذارید تا حدی که نرم شود، سپس خارج کرده و بگذارید تا خنک شود.

برای تهیه کرپ، آرد را در کاسه‌ای الک کنید، تخم‌مرغ، شیر و روغن را افزوده و با وسیله‌ای هم بزنید تا یکدست شود، روی آن را پوشانده و 30 دقیقه استراحت دهید.

برای تهیه مواد داخلی، کره را گرم کنید، پیاز و فلفل را افزوده و هم بزنید و اجازه دهید تا سبک، نرم و براق شود، سپس از روی حرارت برداشته و بگذارید تا خنک شود، در این مرحله سایر مواد را افزوده و کاملاً با هم مخلوط کنید و به هم بیامیزید تا مایه‌ای منسجم حاصل شود.

ماهی‌تابه‌ مخصوص کرپ را چرب کرده و هر بار به اندازه 2-3 قاشق سوپ‌خوری از مایه کرپ را داخل تابه گرم‌شده بریزید و پخش کنید تا به شکل لواش نازکی درآید و اجازه دهید تا روی حرارت کم، کمی تغییر رنگ دهد، سپس برگردانید تا طرف دیگر هم آماده شود و به همین ترتیب کرپ‌ها را طبخ کنید.

دو عدد کرپ را کمی اُورلب (کمی روی هم) روی تخته کار قرار دهید، سپس از مایه داخلی روی‌شان کشیده و با پالت یا کاردک صاف و یکدست کنید، سپس روی مایه را با برگ‌های اسفناج یا چغندر بپوشانید و بعد پیچیده و رول کنید و بقیه را با همین روش آماده کرده و آن‌ها را کاور کنید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

رول‌ها را از یخچال خارج کرده و به ضخامت یک سانتی‌متر برش بزنید و با خلال چوبی محکم کنید. روغن را گرم کرده و اسلایس‌ها را سرخ کنید تا طلایی خوش‌رنگ شوند.

هنگام سرو کرپ‌رول‌ها را به ظرف سرو منتقل کرده و همراه با سس یا دیپ مورد نظر سرو نمایید.

منبع: شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، طرز تهیه تعداد بازديد: 276 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز