Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 19:08

21
مرداد
چاتنی باغ دهكده

چاتنی باغ دهكده

آلو، سيب، گوجه‌فرنگي، پياز، خيار، سركه، شكر، خردل و ادويه را در قابلمه‌ مناسبي بريزيد. آن‌گاه دانه‌هاي فلفل سياه، ميخك، فلفل قرمز و زنجفيل را در پارچه نخي تميزي بپيچيد، سرش را محكم ببنديد و درون قابلمه قرار دهيد. سپس قابلمه را روي اجاق بگذاريد

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد  لازم

آلوي هسته‌گرفته و خردكرده .....................  20 عدد متوسط (يك و نيم‌كيلوگرم)

سيب پوست‌كنده و خردكرده.............. 3 عدد درشت (600 گرم)

گوجه‌فرنگي پوست‌كنده و خردكرده .................10 عدد متوسط (1 كيلوگرم)

پياز خردكرده.............. 4 عدد متوسط (500 گرم)

خيار خردكرده.............. 1 عدد متوسط (280 گرم)

سركه‌ قرمز................ 1 ليتر (4 پيمانه)

شكر ريز................. 1 پيمانه

دانه‌ خردل................يك و يك‌دوم قاشق چايخوري

ادويه‌ ترشي................ 2 قاشق چايخوري 

دانه‌ فلفل سياه............... 6 عدد

ميخك.............. 6 عدد

فلفل قرمز تند (چيلي)............... 3 عدد ريز

زنجفيل پوست‌كنده يك قطعه.............‌ 2 سانتيمتري

 بیشتربخوانید:

چاتنی بادمجان

 

روش تهیه

آلو، سيب، گوجه‌فرنگي، پياز، خيار، سركه، شكر، خردل و ادويه را در قابلمه‌ مناسبي بريزيد. آن‌گاه دانه‌هاي فلفل سياه، ميخك، فلفل قرمز و زنجفيل را در پارچه نخي تميزي بپيچيد، سرش را محكم ببنديد و درون قابلمه قرار دهيد. سپس قابلمه را روي اجاق بگذاريد و چاتني را بدون درپوش به مدت تقريبي دو ساعت يا تا زماني‌كه غليظ شود، بپزيد. حالا كيسه‌ ادويه را از داخل چاتني در آوريد و چاتني را درون شيشه‌ استريل كرده‌ داغ و مناسبي بريزيد. همينكه چاتني خنك شد، درش را محكم ببنديد و در يخچال نگه داريد.

يادآوري: اين چاتني تا يك ماه در يخچال قابل نگه‌داري است.

بیشتربخوانید:

چاتنی کدو‌حلوائی

برچسب ها: چاتنی، چاتنی باغ دهكده، طرز تهیه تعداد بازديد: 199 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز