تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
آلوي هستهگرفته و خردكرده ..................... 20 عدد متوسط (يك و نيمكيلوگرم)
سيب پوستكنده و خردكرده.............. 3 عدد درشت (600 گرم)
گوجهفرنگي پوستكنده و خردكرده .................10 عدد متوسط (1 كيلوگرم)
پياز خردكرده.............. 4 عدد متوسط (500 گرم)
خيار خردكرده.............. 1 عدد متوسط (280 گرم)
سركه قرمز................ 1 ليتر (4 پيمانه)
شكر ريز................. 1 پيمانه
دانه خردل................يك و يكدوم قاشق چايخوري
ادويه ترشي................ 2 قاشق چايخوري
دانه فلفل سياه............... 6 عدد
ميخك.............. 6 عدد
فلفل قرمز تند (چيلي)............... 3 عدد ريز
زنجفيل پوستكنده يك قطعه............. 2 سانتيمتري
بیشتربخوانید:
چاتنی بادمجان
روش تهیه
آلو، سيب، گوجهفرنگي، پياز، خيار، سركه، شكر، خردل و ادويه را در قابلمه مناسبي بريزيد. آنگاه دانههاي فلفل سياه، ميخك، فلفل قرمز و زنجفيل را در پارچه نخي تميزي بپيچيد، سرش را محكم ببنديد و درون قابلمه قرار دهيد. سپس قابلمه را روي اجاق بگذاريد و چاتني را بدون درپوش به مدت تقريبي دو ساعت يا تا زمانيكه غليظ شود، بپزيد. حالا كيسه ادويه را از داخل چاتني در آوريد و چاتني را درون شيشه استريل كرده داغ و مناسبي بريزيد. همينكه چاتني خنك شد، درش را محكم ببنديد و در يخچال نگه داريد.
يادآوري: اين چاتني تا يك ماه در يخچال قابل نگهداري است.