تحریریه زندگی آنلاین - گروه آشپزی :
مواد لازم
کدوحلوائی خرد کرده................. 1 کیلوگرم
سیب خرد کرده................ 2 عدد
پیاز خرد کرده................. 2 عدد
سرکة سیب ......................600 میلی لیتر (حدود دو و یک دوم پیمانه)
شکر.................. 100 گرم
کشمش................. 30 گرم
پوست پرتقال رنده کرده ....................2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز تند (چیلی) ریز خرد کرده.................. 10 عدد
زنجفیل رنده کرده............ 1 قاشق چایخوری
نمک دریا ..............2 قاشق چایخوری
بیشتربخوانید:
روشتهیه
کدوحلوائی، سیب، پیاز و سرکه را در قابلمة مناسبی بریزید و 10 دقیقه روی اجاق بجوشانید. آنگاه شکر، کشمش، پوست پرتقال، چیلی، زنجفیل و نمک را بیفزائید و بگذارید شکر حل شود و چاتنی بپزد. در حدود 20 دقیقه طول میکشد تا چاتنی آماده شود. در این میان، گاهی چاتنی را هم بزنید تا ته نگیرد! همینکه چاتنی خنک شد، آن را در شیشة استریل کرده بریزید و درش را محکم ببندید.
خواص کدوحلوائی
کدوتنبل منبع خوبی از ویتامین C است که یک آنتی اکسیدان قوی است و همچنین حاوی بتاکاروتن است که به جلوگیری از آسیب UV و بهبود بافت پوست کمک می کند.این کار به ارتقا تولید کلاژن کمک می کند در نتیجه باعث بهبود بافت و کشش پوست شما می شود.پوست را از آسیب شدید محافظت می کند، که مسئول ایجاد چین و چروک و حتی سرطان پوست است.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه کدو حلوایی شکم پر در فر یا قابلمه + فوت و فنها
طرز تهیه بورانی کدو حلوایی به ۲ روش مازندرانی و تبریزی