تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
زنجفيل رنده کرده................ ١ قاشق سوپخورى
سير له کرده .................١ حبه
گراماسالا...............١ قاشق سوپخورى
پودر چيلى....................١ قاشق چايخورى
زيره سياه................. یک دوم قاشق چايخورى
پودر تخم گشنيز................. یک دوم قاشق چايخورى
پودر هل............. یک دوم قاشق چايخورى
پودربادام ................ ١ قاشق سوپخورى
ماست.................. یک دوم پيمانه
سينه مرغ خرد کرده................ 1 عدد
روغن.............. به میزان لازم
پياز خرد کرده............. ١ عدد متوسط
نمك و فلفل.............. به میزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه قورمه سبزی تبریزی؛ متفاوت و خوشمزه
روش تهیه
زنجفيل، سير، گراماسالا، چيلى، زيره، تخم گشنيز، هل، بادام و ماست را در ظرف مناسبی مخلوط کنید. آنگاه سینة مرغ را به مواد بیفزائید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. حالا داخل تابه روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. سپس مرغ را اضافه کنید و قدری دیگر تفت دهید. اینک نمک، فلفل و آب را اضافه کرده و صبر کنید تا خورش جا بیفتد.
یادآوری: میتوانید این غذا را همراه با پلو سرو نمائید.