Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 8 اردیبهشت 1403 - 02:55

25
مرداد
خورش نعنا، جعفری و گوجه‌فرنگی

خورش نعنا، جعفری و گوجه‌فرنگی

روغن را در تابة مناسبي بريزيد و روي اجاق گرم كنيد. سبزي را بيفزائيد و اندكي سرخ كنيد و كنار بگذاريد. آن‌گاه پياز سرخكرده، زردچوبه و گوشت را در قابلمة مناسبي بريزيد و روي حرارت تفت دهيد. حالا سبزي سرخكرده، فلفل و آب را درون قابلمه بريزيد

منيژه غفوری:

 

مواد لازم برای 6-8 نفر

روغن مخصوص سرخ كردن.................. 4 قاشق سوپخوري

نعناي خرد كرده............... 200 گرم

جعفري خرد كرده.............. 400 گرم

پياز سرخكرده............... 3 قاشق سوپخوري

زردچوبه............... 1 قاشق چايخوري

مغز ران يا سردست گوساله خرد كرده................500 گرم

نمك و فلفل............... به ميزان لازم

آب.............. 500 ميلي‌ليتر (2 پيمانه)

گوجه‌فرنگي.............  500 گرم ريز

غوره در صورت دلخواه............... 2-3 قاشق سوپخوري

آبغوره............... 60 ميلي‌ليتر (يك‌چهارم پيمانه)

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه قورمه سبزی تبریزی؛ متفاوت و خوشمزه

 

 

 

روش‌تهیه

روغن را در تابة مناسبي بريزيد و روي اجاق گرم كنيد. سبزي را بيفزائيد و اندكي سرخ كنيد و كنار بگذاريد. آن‌گاه پياز سرخكرده، زردچوبه و گوشت را در قابلمة مناسبي بريزيد و روي حرارت تفت دهيد. حالا سبزي سرخكرده، فلفل و آب را درون قابلمه بريزيد و بگذاريد خورش بپزد و جا بيفتد. در اواخر پخت، گوجه‌فرنگي‌ها، غوره، آبغوره و نمك را به خورش بيفزائيد و آن را براي پذيرائي، در خورش‌خوري بريزيد و با چلو ميل كنيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: انواع خورش، آموزش آشپزی، طرز تهیه تعداد بازديد: 284 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز