Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 11 آبان 1403 - 05:48

24
مرداد
سوپ مرغ و لیمو

سوپ مرغ و لیمو

این سوپ تابستانی با طعم ملایم به طرز باورنکردنی آسان تهیه می‌شود و حتی می‌توانید مراحلی از آن را پیش از سرو غذا آماده کرده و در یخچال نگه دارید.

مواد لازم برای 4 نفر

کره................... 4 قاشق سوپخوری

پیاز ریز خلال کرده ................8 عدد

هویج ریز ورقه کرده...............  2 عدد

ساقه کرفس خرد کرده.............. 2 عدد

کتف مرغ ............... 6 عدد

نمک و فلفل سفید ...............به میزان لازم

خامه پر چرب.............. 150 گرم

 بیشتربخوانید:

سوپ بادمجان

 

 

 

مواد لازم برای تزئین

جعفری ریز............... به میزان لازم

لیمو............... 1عدد

 

جدول ارزش غذایی

کالری506

کربوهیدرات 41 گرم

چربی  31  گرم

پروتئین  19  گرم

قند  4 گرم

چربی اشباع شده 19 گرم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه سوپ تمبر هندی

 

 

 

 

روش‌تهیه

کره را در یک قابلمه بزرگ ذوب کنید. پیاز، هویج، ساقه کرفس و کتف مرغ را به آن بیفزائید آن را با حرارت کم به مدت 8 دقیقه بپزید. لیمو را نازک (بدون لایه سفید زیر آن) پوست کنده و پوست آن را در آب جوش به مدت 3 دقیقه بجوشانید. لیمو را نیز بفشارید و آب آن را بگیرید. آب و پوست لیمو را به همراه عصاره مرغ به ماهیتابه اضافه کنید. آنها را روی حرارت متوسط به جوش بیاورید و گاهی هم بزنید. اسپاگتی را به قابلمه اضافه کرده و به مدت 15 دقیقه بپزید. چاشنی غذا را اندازه کرده و خامه را به آن بیفزائید. آن را بدون جوش آوردن، گرم کرده و دقت کنید گلوله و دلمه نشود. سوپ را داخل سوپخوری بریزید آن را با جعفری و لیمو تزئین کرده و سرو نمایید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: سوپ، سوپ مرغ، پیش غذا تعداد بازديد: 261 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز