مواد لازم برای 4 نفر
کره................... 4 قاشق سوپخوری
پیاز ریز خلال کرده ................8 عدد
هویج ریز ورقه کرده............... 2 عدد
ساقه کرفس خرد کرده.............. 2 عدد
کتف مرغ ............... 6 عدد
نمک و فلفل سفید ...............به میزان لازم
خامه پر چرب.............. 150 گرم
بیشتربخوانید:
سوپ بادمجان
مواد لازم برای تزئین
جعفری ریز............... به میزان لازم
لیمو............... 1عدد
جدول ارزش غذایی
کالری506
کربوهیدرات 41 گرم
چربی 31 گرم
پروتئین 19 گرم
قند 4 گرم
چربی اشباع شده 19 گرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سوپ تمبر هندی
روشتهیه
کره را در یک قابلمه بزرگ ذوب کنید. پیاز، هویج، ساقه کرفس و کتف مرغ را به آن بیفزائید آن را با حرارت کم به مدت 8 دقیقه بپزید. لیمو را نازک (بدون لایه سفید زیر آن) پوست کنده و پوست آن را در آب جوش به مدت 3 دقیقه بجوشانید. لیمو را نیز بفشارید و آب آن را بگیرید. آب و پوست لیمو را به همراه عصاره مرغ به ماهیتابه اضافه کنید. آنها را روی حرارت متوسط به جوش بیاورید و گاهی هم بزنید. اسپاگتی را به قابلمه اضافه کرده و به مدت 15 دقیقه بپزید. چاشنی غذا را اندازه کرده و خامه را به آن بیفزائید. آن را بدون جوش آوردن، گرم کرده و دقت کنید گلوله و دلمه نشود. سوپ را داخل سوپخوری بریزید آن را با جعفری و لیمو تزئین کرده و سرو نمایید.