تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :
مواد لازم
روغن............... 3 قاشق سوپخوری
پیاز خرد کرده ............یک عدد متوسط
گوشت چرخکرده................... 500 گرم
نمک و فلفل................. به میزان لازم
زردچوبه .............. یکدوم قاشق چایخوری
سیر له کرده................ 1 حبه
گوجهفرنگی خرد کرده............... 400 گرم
کرفس خرد کرده ...............سه چهارم پیمانه
هویج خرد کرده................. 400 گرم
بادمجان خرد کرده و سرخ کرده .................. 500 گرم
گشنیز خرد کرده ...............یک سوم پیمانه
لیموترش...............1 عدد
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سوپ تمبر هندی
روش تهيه
روغن و پیاز را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و آن را تفت دهید. آنگاه گوشت، نمک، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر کند. در این میان سیر و گوجهفرنگی را اضافه کنید و قدری دیگر تفت دهید. حالا به میزان کافی آب اضافه کنید تا گوشت بپزد.
سپس کرفس، هویج و بادمجان را اضافه کنید و صبر کنید تا سوپ جا بیفتد. اینک گشنیز را افزوده و پس از چند دقیقه لیموترش به آن بیفزائید و سوپ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه