Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
یکشنبه 9 اردیبهشت 1403 - 19:40

5
تیر
سوپ بادمجان

سوپ بادمجان

روغن و پیاز را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و آن را تفت دهید. آن‌گاه گوشت، نمک، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر کند. در این میان سیر و گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و قدری دیگر تفت دهید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ لازم

روغن............... 3 قاشق سوپخوری

پیاز خرد کرده ............یک عدد متوسط

گوشت چرخکرده...................  500 گرم

نمک و فلفل................. به میزان لازم

زردچوبه .............. یک‌دوم قاشق چایخوری

سیر له کرده................ 1 حبه

گوجه‌فرنگی خرد کرده...............  400 گرم

کرفس خرد کرده ...............سه چهارم پیمانه

هویج خرد کرده................. 400 گرم

بادمجان خرد کرده و سرخ کرده .................. 500 گرم

گشنیز خرد کرده ...............یک سوم پیمانه

لیموترش...............1 عدد

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه سوپ تمبر هندی

 

 

روش تهيه

روغن و پیاز را در قابلمة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید و آن را تفت دهید. آن‌گاه گوشت، نمک، فلفل و زردچوبه را بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر کند. در این میان سیر و گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و قدری دیگر تفت دهید. حالا به میزان کافی آب اضافه کنید تا گوشت بپزد.

سپس کرفس، هویج و بادمجان را اضافه کنید و صبر کنید تا سوپ جا بیفتد. اینک گشنیز را افزوده و پس از چند دقیقه لیموترش به آن بیفزائید و سوپ را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بکشید.

بیشتربخوانید:

طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه

 

 

برچسب ها: سوپ بادمجان تعداد بازديد: 220 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز