مواد لازم برای 4 نفر
کره................ 4 قاشق سوپخوری
پیاز بزرگ خرد کرده .................. 1 عدد
مرغ پخته................ 300 گرم
عصاره مرغ............... 1 پیمانه (600 میلیلیتر)
گشنیز تازه خرد کرده................. 1 قاشق سوپخوری
خامه پر چرب.................. 150 میلیلیتر
نمک و فلفل................. به میزان لازم
برگ ترخون تازه................... برای تزئین
کروتون (نان مکعبی برشته)................برای سرو
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سوپ جو؛ پیشغذای خوشمزه و رژیمی
طرز تهیه سوپ کرفس
جدول ارزش غذایی
کالری 420
کربوهیدرات 6 گرم
چربی 33 گرم
پروتئین 24 گرم
قند 4 گرم
چربی اشباع شده 20 گرم
روشتهیه
کره را در یک قابلمه بزرگ آب کرده و پیاز را به مدت 3 دقیقه در آن تفت دهید. رشتههای مرغ را به همراه 300 میلیلیتر از عصاره آن به قابلمه بیفزائید مواد را با هم مخلوط کنید. محتویات قابلمه را به جوش آورده و اجازه دهید مواد به مدت 20 دقیقه بجوشند. پس از خنک شدن مواد سوپ آنها را به کمک یک مخلوطکن کاملا صاف و یکدست نمایید. باقیمانده عصاره را به مواد افزوده، نمک و فلفل آن را اندازه کنید. گشنیز را به مواد بیفزائید، سوپ را داخل سوپخوری یا بشقاب گود مخصوص پذیرایی ریخته و خامه را روی آن بریزید. سوپ را با برگ گشنیز تازه تزئین کرده و به همراه نان برشته کروتون سرو نمایید.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه سوپ اسفناج و خامه
یادآوری
در صورت نبودن گشنیز تازه، گــشنیز خشک گزینه مناسبی میباشد.
برای کمکالریکردن غذا، خــامه کمچرب را جایگزین خامه پرچرب نمایید.