فاطمه درویش:
مواد لازم برای 4 نفر
آرد................ 175 گرم
کرة سرد (خرد کرده) ................75 گرم
آب سرد ...............3 قاشق سوپخوری
فلفل دلمهای(قرمز، زرد، نارنجی)...................1 عدد از هر کدام
سیر له کرده......................2 حبه
روغن زیتون............ 3 قاشق سوپخوری
پنیر موزارلا رنده کرده دالیا100................. گرم
تخممرغ همزده............. 2 عدد
شیر............. 150 میلیلیتر
برگ ریحان (خرد کرده) .............1 قاشق سوپخوری
بیشتر بخوانید:
کیش پنیر و فلفل رنگانگ
روش تهیه
آرد و کره را در ظرف مناسبی بریزید و با نوک انگشتانتان مخلوط کنید تا کره و آرد به شکل خرده نان درآید. آنگاه آب سرد را بیفزائید و آن را مخلوط کنید. سپس خمیر را 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز کنید و در قالبهای تارت قرار دهید. اکنون فلفلهای دلمهای را به چهار قسمت تقسیم کنید و در سینی فر بگذارید و روی آنها با قلمو مخلوط سیر و روغن زیتون را بمالید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجة سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید. سپس آنها را از فر خارج کنید و روی نانهای کیشها قرار دهید کمی پنیر روی آن ریخته و از مخلوط تخممرغ و شیر و ریحان رویش بریزید. سپس کیشها را در فر گرم کرده با دمای 200 درجة سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید.