Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 12:34

22
مرداد
کیش فلفل کبابی

کیش فلفل کبابی

آرد و کره را در ظرف مناسبی بریزید و با نوک انگشتانتان مخلوط کنید تا کره و آرد به شکل خرده نان درآید. آن‌گاه آب سرد را بیفزائید و آن را مخلوط کنید. سپس خمیر را 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز کنید

فاطمه درویش:

 

مواد لازم برای 4 نفر

آرد................ 175 گرم

کرة سرد (خرد کرده) ................75 گرم

آب سرد ...............3 قاشق سوپخوری

فلفل دلمه‌ای(قرمز، زرد، نارنجی)...................1 عدد از هر کدام

سیر له کرده......................2 حبه

روغن زیتون............  3 قاشق سوپخوری

پنیر موزارلا رنده کرده دالیا100................. گرم

تخم‌مرغ همزده............. 2 عدد

شیر............. 150 میلی‌لیتر

برگ ریحان (خرد کرده) .............1 قاشق سوپخوری

 بیشتر بخوانید:

کیش پنیر و فلفل رنگانگ

روش تهیه

آرد و کره را در ظرف مناسبی بریزید و با نوک انگشتانتان مخلوط کنید تا کره و آرد به شکل خرده نان درآید. آن‌گاه آب سرد را بیفزائید و آن را مخلوط کنید. سپس خمیر را 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده باز کنید و در قالب‌های تارت قرار دهید. اکنون فلفل‌های دلمه‌ای را به چهار قسمت تقسیم کنید و در سینی فر بگذارید و روی آنها با قلمو مخلوط سیر و روغن زیتون را بمالید و در فر گرم کرده با دمای 200 درجة سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید. سپس آنها را از فر خارج کنید و روی نان‌های کیش‌ها قرار دهید کمی پنیر روی آن ریخته و از مخلوط تخم‌مرغ و شیر و ریحان رویش بریزید. سپس کیش‌ها را در فر گرم کرده با دمای 200 درجة سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: آموزش آشپزی، طرز تهیه، کیش تعداد بازديد: 229 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز