Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:11

17
مرداد
خورش‌قيمه كرفس با مرغ

خورش‌قيمه  كرفس با مرغ

ابتدا لپه را در آب بخيسانيد و كنار بگذاريد. بعد قابلمه مناسبي روي حرارت قرار دهيد؛ 50 گرم از روغن يا كره را در داخل قابلمه بريزيد و پياز را تفت دهيد تا كمي طلائي رنگ شود. حالا گوشت را بيفزائيد و تفت دهيد.

مرضيه فولادی:

 

مواد لازم برای 4 -6نفر

لپه .................100 گرم

روغن يا كره ...................به ميزان لازم

پياز ريزخردكرده........... 1 عدد متوسط

گوشت مرغ قيمه‌اي خردكرده............ 500 گرم

نمك، فلفل و زردچوبه .............به ميزان لازم

دارچين........... 1 ساقه

آب گوجه‌فرنگي................ 500 ميلي‌ليتر

آب............ 1 پيمانه

ليمو عماني............... 4 عدد

كرفس خلالي خردكرده.................. 5 ساقه‌ي لطيف و سفيد

آبغوره يا آب نارنج .................به ميزان لازم

زعفران حل‌كرده غليظ..................... 1 قاشق چايخوري

پودر ليموعماني................ 1 قاشق سوپخوري

بیشتربخوانید:

کرفس پلو زعفرانی؛ خوشمزه و مخصوص

 

 

روش تهیه :

ابتدا لپه را در آب بخيسانيد و كنار بگذاريد. بعد قابلمه مناسبي روي حرارت قرار دهيد؛ 50 گرم از روغن يا كره را در داخل قابلمه بريزيد و پياز را تفت دهيد تا كمي طلائي رنگ شود. حالا گوشت را بيفزائيد و تفت دهيد. در اين هنگام نمك، فلفل، زردچوبه، ساقه  دارچين، آب گوجه‌فرنگي و آب را بيفزائيد و روي حرارت بگذاريد تا گوشت نيم‌پز شود. ليموعماني و لپه را نيز اضافه كنيد. در اين مرحله ساقه دارچين را بيرون بياوريد. حالا كرفس را در روغن تفت دهيد و به خورش بيفزائيد. پس از پانزده دقيقه آبغوره يا آب نارنج را هم به ميزاني كه ترشي خورش مناسب باشد، در خورش بريزيد. زماني كه خورش جا افتاد، زعفران حل‌كرده و پودر ليموعماني را به آن بيفزائيد. اينك خورش آماده را در ظرف مناسبي بكشيد و با پلوي زعفراني ميل نمائيد.

منبع : شور و شیرین

برچسب ها: خورش، آموزش آشپزی، خورش قیمه، خورش کرفس تعداد بازديد: 244 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز