Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 06:01

9
مرداد
طرز تهیه زرشک پلو دمی با مرغ و کرفس

طرز تهیه زرشک پلو دمی با مرغ و کرفس

در گزارش زیر دستورالعمل تهیه زرشک پلو دمی با مرغ و کرفس را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش شبکه آشپزی، امروز قصد داریم دستور تهیه زرشک پلو دمی با مرغ و کرفس  را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

 مواد لازم برای زرشک پلو با مرغ و کرفس:

برنج............... ۲ پیمانه

زرشک و کشمش................... هر کدوم ۳ قاشق

محلول زعفران دم کرده.................. ۱ قاشق غذاخوری

۱ عدد .................سینه مرغ خرد شده

پیاز.................. ۱ عدد متوسط

هویج............... نصف یک عدد

برگ کرفس خرد شده............... ۳ قاشق

ادویه کاری............. ۱ قاشق چایخوری

دارچین و نمک و فلفل

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه پای مرغ پنیری خوشمزه

 

 

طرز تهیه:

پیاز رو نگینی ریز خرد کنید و در روغن کم بریزید و تفت بدید. هویج رنده شده رو هم بهش اضافه کنید.

بعد از اینکه پیاز سبک شد سینه مرغ خرد شده رو بهش اضافه کنید و نمک و فلفل بزنید و تفت بدید.

ادویه کاری و یکم دارچین رو هم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط بشه. بعد در ماهیتابه رو بذارید و حرارت رو خیلی کم کنید و اجازه بدید مرغ آب بندازه و بپزه.

بعد از ۲۰-۳۰ دقیقه در ماهیتابه رو بردارید و برگ کرفس خرد شده رو بهش اضافه کنید و هم بزنید و باز در ظرف رو بذارید تا ۱۰ دقیقه‌ای بپزه. اگه آب مرغ خشک شده بود بهش در حد نصف لیوان آب جوش اضافه کنید.

برای زرشک پلو هم من در تنبلانه‌ترین حالت ممکن پلو رو توی پلوپز پختم و بعد از اینکه آبش خشک شد از یه گوشه ش محلول زعفران ریختم و کشمش و زرشک شسته شده رو گوشه‌های قابلمه ریختم و درش رو بستم تا نرم بشن. اینطوری دیگه لازم نبود با کره یا روغن تفتشون بدم.

بیشتربخوانید:

 

 

نکته:

زرشک و کشمش رو میتونید از قبل خیس بدید و توی کره تفت بدید. ظاهر زیباتر و مجلسی تری به پلو میده. همچنین میتونید زعفران رو جداگونه با مقداری برنج مخلوط کنید و برای تزیین استفاده کنید. زرشک پلو با مرغ

طعم دار کردن مرغ

اگه مرغ رو از قبل با ادویه‌ها طعم دار کنید نتیجه خیلی خوشمزه‌تر خواهد بود. نکته مهم این غذا اینه که حتما با حرارت ملایم کار کنید که مرغ با آب خودش بپزه و نیاز نباشه بهش آب اضافه کنید.

 

برچسب ها: زرشک پلو تعداد بازديد: 229 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز